Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

"spökar" hemma

2015-11-13 00:44 #0 av: EPMSS

Nu ska jag berätta erfarenhet och upplevelser under flera år om en ande som klär ut sig till min rädsla för att skrämmas och väcka uppmärksamhet. Förr när man var liten så tyckte man att de var kul att leka med saker som kunde öppna portaler som t.ex som anden i glaset, svarta madam och ect. De var de jag gjorde och nu för 5 år sedan så börja jag vakna på nätter exakt samma tid 4:47 och fick se min rädsla stå framför mig och jag var klar vaken och såg allt och tände lampan och när jag släckte igen så var denne på samma plats fortfarande och stirrade. Den dära anden kommer och går med halvåren. Visa halvår så väcker denne mig ofta samma tid och ska skrämma mig lite och så fortsätter de tills detta halvår så har denne vart riktigt aktiv och börjat viska till mig och min familj på nätterna. Jag vet ej hur denne kommer fortsätta dock, vet inte vem denne är heller. De kan varken va min guide eller ängel för dom vill inte skrämmas på något sätt och är lite blyga men denne vågar göra saker och ting tydligt. God eller ond vet jag ej men denne stör mig inte så mycket, har blivit vann med de och känner att denne är obehaglig men inte blir jag rädd. Ni kan ju kommentera om ni vet något som jag kanske borde uppmärksamma mig på eller era erfarenheter.

Anmäl
2015-11-13 21:05 #1 av: Huygens

Jag hade bara bett varelsen komma in i mej, det brukar lösa det mesta. Kanske inte en lösning för alla, kräver att man är lagom modig.

Annars kan man ju försöka ställa frågor till denne varelsen och se om man kan få svar. Man kan fråga varför den visar sej, vilka vänner den har, varifrån den kommer, vad den heter eller vad den söker.


Anmäl
2015-11-13 22:49 #2 av: Ghosthunter

Om man ber och få det, så har man tur? haha...ja vill ha dom!

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2015-11-13 23:29 #3 av: [Kritan]

En gång när jag var barn så vaknade jag av en hand mot min rygg. Jag lyfte bort den och vände mig om. I ena hörnet av rummet såg jag en gestalt. Jag ropade på min mamma och hon tände lamporna. Jag klev upp och såg att gestalten stod en bit bort ifrån väggen och det inte var någon skugga. Min mamma såg inget och sa att jag hade drömt något och jag fick gå och lägga mig igen. Jag kände inte några känslor som kom ut från gestalten, utom den kyla från handen. När jag jobbade på ett äldreboende och skulle hämta något på övergivna avdelningar, så kom det känslor av "ängslan" och "oro" från de "andar" som för länge sedan vistades därinne. Så det verkar vara skillnad på ansamling av "känslor" och "andar" som vill meddela sig. 

Anmäl
2015-11-14 00:49 #4 av: EPMSS

#3 Har också känt fysika saker som händer och försöker dra av mig täcket och en massa men då har liksom läslampan vart tänd så kunde inte se anden, de var nog bäst så. Jag tror du och jag är rätt så mottagliga för andar, posetivt,eller negativt de vet jag ej.

Anmäl
2015-11-14 00:53 #5 av: EPMSS

#1 De låter lite läskigt om jag skulle fråga själv, min ande visar sig huvudlös med något tyg stycke som flyger och denne behöver inte se så läskig ut. Jag vet inte ens om de är en ande i såna fall en stark en

Anmäl
2015-11-14 08:43 #6 av: Magi-cat

Hej EPMSS!
Har du läst om sömnparalys i lexikonet? Bara klicka på det understrukna ordet.

Hjärta ""Se aldrig ned på någon om det inte är för att hjälpa henne upp." G. Schyman

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant och Oförklarade fenomen.

Anmäl
2015-11-14 09:28 #7 av: Ghosthunter

Börja med att kolla vad 4.47  betyder just för dig. Det kan vara ett budskap. Summan av talen blir 15....finns det nån koppling?Glad

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2015-11-14 22:01 #8 av: EPMSS

#6 Nej de ska jag inte för jag vet om jag var vaken eller ej. Klarvaken, inget kaffe behövdes ens. För de andra jag är ej intresserad av sömnparalys men tack ändå.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.