Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Så rädd!

2015-10-30 19:19 #0 av: kiwwih

Jag är så galet rädd för spöken/andar/gäster från andra sidan..

Detta begränsar mig sjukt mycket och jag vill inte ens vara själv hemma längre.

Har aldrig direkt mött en ande eller så. - men ändå är jag så rädd! Har hört att andar inte gör någon illa och att man inte behöver vara rädd för sånt. Men gaah jag börjar verkligen bli less på detta nu och vet inte vad jag ska ta mig till.. 

Jag kan inte förklara varför jag är rädd. Är väll rädd för att bli skrämd eller något sånt.  Det har varit såhär sedan ett par månader tillbaka, det går lite i perioder och ibland är det värre.

Varför är det såhär?

Mvh

Anmäl
2015-10-30 19:25 #1 av: Aleya

Ser du skräckfilmer så sluta med det.
Och kanske fundera varför du sitter och fantiserar om spöken osv.

Om du anser att det blir för jobbigt så sök hjälp.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2015-10-30 19:29 #2 av: Garnnystanet

Sluta kolla på "Det okända"

Anmäl
2015-10-31 00:36 #3 av: [Kritan]

Känns säkert äckligt, att aldrig riktigt veta vart man har detta "ingenting" och om detta "ingenting" ska visa sig vara "någonting". Om detta "något" alltid varit där och aldrig gjort något, så är det inte något att vara rädd för. Om detta "ingenting" visar sig vara "ingenting" är det inget att känna sig orolig över.  

Anmäl
2015-10-31 11:51 #4 av: Choklad

Det är lätt att säga hur man ska göra, svårare att få dig att inte vara rädd. Det är något som du bara du själv kan jobba med, ochjag förstår dig så väl, att vara rädd för något som man oftast inte ser, utan enbart känner, det kan vara hemskt påfrestande.

Du kanske ska fundera över om det är en inre rädsla från dig själv som du känner, eller om du faktiskt har ett eller flera besök av andar som visar dig deras känslor som de har nu, och då är även de rädda, av olika anledningar.

Är du känslig för att känna av andevärlden?

Börja arbeta med den, om du redan inte gör det och försök att bit för bit lära känna andarna och deras värld, hur det kan kännas och upplevas. T ex så finns det nästan alltid ren kärlek och den energin bygger upp dig, så släpp rädslan och känn glädje och kärleksenergi istället. Bara säg till dig själv att du är glad och lugn, så kommer det att bli bättre.

U R us

Anmäl
2015-10-31 18:27 #5 av: [Moon Light]

# 0 Choklad har gett ett suveränt bra svar Tummen upp

Men jag vill inflika med några tankar för det här är egentligen så väldigt enkelt.

Du har aldrig mött en ande eller så skriver du men om du tänker dig så här att alla vi känt,alla vi är släkt med dom är ju inte skrämmande eller hur ?

Tänk dig nu dom i andlig form,att dom finns på andra sidan.

Är dom farligare eller otäckare än hur dom var i livet ? svar nej Hjärta

Där har du svar på dina frågor för du var inte rädd för dom medan dom levde så varför vara rädd för dom när dom är i andlig form ?

Vi är lika på andra sidan som här och det enda som sker är att vi byter form från att vara en fysisk jordisk människa vi kan ta på till en andekropp vi kan ta på som är exakt lika den vi haft här på jorden så att  vara ande det är inte farligt eller mer skrämmande än oss i fysisk form  och nej det finns inga tidigare eller framtida liv för alla förenas vi är en dag  på andra sidan och stannar där utan en massa komplicerade ting som så många vill få andligheten till att bli-

Du behöver inte vara rädd det är då ett som är säkert TS  Hjärta

Anmäl
2015-11-01 08:45 #6 av: kiwwih

Åh tusen tack för dem bra svaren, betyder mycket!

Känner mig något lugnare nuHjärta

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.