Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

"Spök" filmer

2015-10-28 14:40 #0 av: [Zachapacka]

Hejsan :)

Jag har just nu höstlov och lite för mycket fritid så jag kollade på paranormal activity (den från 2007). 

Jag har aldrig sett en "skräckis" förut och den verkade inte jätte läskig, dessutom kollade jag på den mitt på dagen i solljus. Filmen var helt okej, tyckte inte att den var så läskig men annars var den som sagt helt okej.

Men jag funderar på vad ni (ni på övernaturligtifokus) egentligen tycker om såna här filmer och böcker. Ger det en felaktig bild eller vad tycker ni?

Skulle vara intressant att få veta Skrattar

Anmäl
2015-10-28 14:50 #1 av: Aleya

Enligt mig var den så jäkla dåligt gjord att jag satt och skrattade hela filmen.
Du verkligen kunde se linor och dylikt dom använde för att välta saker.

Jag tycker sällan filmer i någon genre speglar en vettig verklighet.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2015-10-28 15:25 #2 av: Choklad

Jag tycker om att se skräckfilmer, så länge det inte är splasch och skära filmer, det är inget för mig. Och ibalnd så är en del spökfilmer så meningslösa, men det finns de som är bra och spännande.

Ofta sitter jag och tänker under filmens gång att "men om ni hade gjort si och så" så hade spöket inte reagerat si och så"

U R us

Anmäl
2015-10-31 00:14 #3 av: [Kritan]

Jag snabbspolar igenom dagens tonårsfilmer. Känner mig gammal. Insidious kan jag rekommendera och ger en bild om hur mediala har det. Sjätte sinnet är också en trovärdig film. Att uppleva spökeri är en känsla som är personlig och kan inte återskapas. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.