Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Medium

bli spådd som gravid?

2015-10-26 12:33 #0 av: [postmortum91]

En vän till mig och hennes mamma är båda mediala och min vän ville spå mig för några veckor sedan. Dock vågade hon inte det för att hennes mamma berättat att det bär otur med sig att spå gravida, typ att det kan skada barnet eller föra olycka med sig. Stämmer det här?

Då pratar jag både om att kunna ta kontakt med de döda och att kunna "se in i framtiden"

-Postnatal

Anmäl
2015-10-26 13:00 #1 av: Amandla

Nej, det tror jag inte ett dugg på. Har aldrig hört talas om något sådant. De på andra sidan vill aldrig någonsin skada oss!

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2015-10-26 13:05 #2 av: [NeferNefer]

Håller med Amandla Tummen upp

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2015-10-28 21:03 #3 av: Rodda

Kan vara svårt att spå någon som är gravid då man blir osäker vad som gäller mor o vad som gäller barn

Anmäl
2015-10-28 21:42 #4 av: Aleya

Kanske det är så att eftersom det är en i din mage så kanske man inte vill spå för att det är en som är i magen och inte kan ge samtycke till detta. Så tänker jag.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2015-10-31 00:51 #5 av: [Kritan]

Hon ville inte veta för mycket om dig, och du satte henne i en svår situation. 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.