Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Upplevelser

Fåglar..?? Vad betyder detta?

2015-10-25 16:06 #0 av: Ebbi13

Vet inte precis vilken grupp jag skulle ta detta i men behöver ett svar till dessa händelser... Det började för ca. En vecka sen då jag satt i klassrummet på ett prov, då jag hörde något knacka på fönsterbrädet (sitter vid ett fönster) så jag drog upp persiennern och där satt en skata, sedan hände detta typ 2-3 gånger till i veckan, var av en gång skedde hemma i mitt vardagsrum.. Sedan idag när jag skulle gå ut i garaget hemma, vad var det inte där..en fågel som hade kommit in där..detta har ALDRIG skett förut och jag blev mer fundersam...vad tror ni om detta?? Är det något tecken för något? Eller bara något konstigt sammanträffande? Tacksam för svar..

Anmäl
2015-10-25 19:09 #1 av: janejkanske

Vissa menar att det är ett dåligt omen. Men jag vet inte varför. Känns orimligt.

Det enda jag hört om var när en äldre släkting dog flög en fågel in genom en glipa i dörren. Flög ett varv i rummet (över sängen) för att sedan flyga ut.

Anmäl
2015-10-26 10:14 #2 av: [Kritan]

Fågeln ser sig själv i fönstret och försöker jaga bort "spegelbilden". Markiser hindrar spegling och gardiner i viss mån. Fåglar tar sig in för att söka värme och mat.

Anmäl
2015-10-26 18:50 #3 av: janejkanske

Speciellt i juni

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.