Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Drömmar/Drömtolkningar

tyd min dröm snälla hjälp! ( kortfattat)

2015-10-13 20:21 #0 av: noraa

I min dröm jag såg var det olika saker och mycket inblandat.

jag åkte buss och bussen åkte på en strand. stranden var super fin  ( finkornig sand) och havet var vackert alldeles blått. Men havet var super stormigt, havets vågor nådde ända till bussen, och slog mot fönstrutorna. jag tänkte dock i drömmen fyfan vad coolt och tog fram mobilen och börja filma.

Det låg döda djur på stranden ( en bambi såg jag och rovdjur). Folk från min bussresa drogs in i en ström i vattnet, och jag räddade en flicka från strömmen. efteråt var några personer missnöjda över att jag räddat ett monster. då hon visade sig vara något övernaturligt och djävulsliknande, hon tog även livet av sig senare. 

helt plötsligt var jag i skogen, där det fanns stugor att bo i. Jag besökte en stuga , mycket trappor , och stugan /huset var alldeles kusligt.  Folket i min dröm sa " nej gå inte in dit det är spöken". det var mycket sängar där. saker var av trä . jag sprang ut från huset för det var så kusligt, men ett spöke en liten flicka sköt mig innan jag lämnade. DOCK blev jag inte skadad att jag skulle dö för det var spök skott om ni förstår vad jag menar. men det gjorde ont. 

jag såg även senare att jag låg på en vacker strand i värmen och solade.

 och jag såg sen att jag blev biten av en hund gång på gång. den ville inte sluta. 

vad betyder dessa delar? någon? :) 

Anmäl
2015-10-14 10:16 #1 av: farshus

Du drömmer om din sannoliga Ångest Alla gestalterna är sidofigurer i ditt undermetvetna. Det är inte spökfigurer uton i fantasin, Samtidigt söker du spänning i livet. Det blir inte som du tänkt, för att du följer inte din egen väg. Det gör ont i själen för din rädsla tar över på olika sätt.  Du söker genvägar i livet via det ockulta. Enda vägen är att våga ta egna beslut och lita på din magkänsla eller intuition. 

Anmäl
2015-10-14 10:30 #2 av: noraa

#1 bör man lyssna på sin dröm och ta sin egna väg istället? är det som ett tecken/tips eller är det mer bara mitt undermedvetna som pratar med mig?

Anmäl
2015-10-14 12:55 #3 av: farshus

så är alla drömmar. Lyssna på dem . Närmare verkligheten o sanning kommer du inte.

Anmäl
2015-10-14 14:57 #4 av: farshus

Du önskar akut hjälp här på Tråden efter tolkning av DIN dröm. 

Anmäl
2015-10-14 20:44 #6 av: Amandla

#5 Borttaget, var snäll och tänk på hur du uttrycker dig mot andra medlemmar.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl