Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Drömmar/Drömtolkningar

Drömtolkning

2015-10-07 09:15 #0 av: 96pase1

Hej! Inatt drömde jag något som förbryllar mig! Jag befinner mig med min kompis, en av mina bättre kompisar som nu har tagit ett år av och flyttat till USA. Han skjuter mig med en BB Gun, en pistol med ett skott som inte penetrerar djupt, lagligt att ha utan licens. Han sjuter mig med denna, jag blir inte arg eller ledsen, jag håller för hålet som skottet gjorde, har inte tittat så jag vet inte om jag blöder eller ej? Lite senare så klipper han en sträng som nu hänger från hålet, kanske en sena men förmodligen en tarm, inget äckligt eller läskigt. Han håller mig borta från sjukhuset och gör stort besvär för att förhindra mig. Jag lyckas att ringa till akuten och får dem tilla att kunna ta emot mig. Vi har tidigare varit uppe på ett loftutrymme i ett gammalt skolhus, lite läskigt där! Nu befinner vi oss på en buss där min kompis pratar med busschauffören, jag lyckas ta mig upp på någon sort sits uppe i taket där jag flyttar mig betaget lite längre fram i bussen, jag tittar ner och set busschaffören titta på mig ständigt genom spegeln samtidigt som han kör. Plötsligt befinner vi oss vid en hamn, jag har lyckats ta mig dit och kommer på en lite båt dör en kvinna hjälper mig och kör mig till sjukhuset. Vad i hela friden? Han är min kompis? Har detta med min förra dröm o göra?

Anmäl
2015-10-08 15:33 #1 av: Magi-cat


Några tankar om din dröm:

Drömmen har ingenting med din kompis att göra, han är bara figurant. Du behöver alltså inte misstro kompisen för drömmens skull.

Du kanske känner dig sårad/attackerad/bekymrad? Du söker stöd och verkar få det och veta vad och vart du vill..

Loftutrymme brukar symbolisera det "övermedvetna", skolan kan betyda lärdomar och att söka i erfarenheter.

Fordonet är hur man tar sig fram i tillvaron. Du åker buss = åker med andra, styr inte själv. Busschauffören ser i spegeln, "såsom i en spegel"? Vad betyder det? Kör han framåt och tittar bakåt?

Som du vet är symboliken din egen och du tolkar bäst själv, jag ville bara ge några allmänna tankar. Hoppas det gav något, om än fragmentariskt, precis som drömmar ofta är.

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade Fenomen. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.