Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Meddelanden?

2015-09-21 17:53 #0 av: Rodda

Vet inte om det blev rätt grupp nu, men jag chansar.    Har ett par mycket goda vänner som får oönskade "presenter" i sin bil.   Vid 3 tillfällen har det dykt upp en tomhylsa (22mm) i den städade bilen.   Detta började efter att de kände en iskyla i bilen när de rastade för 2 veckor sedan.     Vi blir inte kloka på vad dessa hylsor ska betyda är det någon som kan komma med tips?  Till saken hör att jag ägde bilen 5 år innan de övertog den o då var det aldrig nåt som hände. Snälla hjälp!

Anmäl
2015-09-21 18:21 #1 av: Huygens

Det skulle jag låta polisen fundera på.


Anmäl
2015-09-22 08:14 #2 av: Magi-cat

#1 Definitivt som #1 säger!

Anmäl till polisen! Tomhylsor är liksom inga leksaker.

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade Fenomen. 

Anmäl
2015-09-22 09:03 #3 av: [Kritan]

Om dom är jägare så kanske en hylsa ramlat ur en vapenväska. 

Anmäl
2015-09-22 09:28 #4 av: Magi-cat

#3 Det har du rätt i. Fast det borde de tänkt på själva, kan man tycka. Jägare är vana med tomhylsor och sånt.

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade Fenomen. 

Anmäl
2015-09-22 17:24 #5 av: Rodda

 Nix, dom är inte jägare.  Eftersom hylsorna dyker upp från tomma intet är väl polisen inte rätt forum.  Första hylsan dök upp på förarsätet efter en rökrast längs en större väg. 

Känslan vi får är att någon vill något men vi begriper inte vad.

Anmäl
2015-09-22 18:43 #6 av: Magi-cat


Inga andar ploppar dit tomhylsor, jag lovar!Glad

De har ett materiellt ursprung, kolla upp det!

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade Fenomen. 

Anmäl
2015-09-24 13:50 #7 av: Coralines Ghost

Magi-cat, hur kan du vara så säker på det? Andar kan ta fram vad som helst. Jag var med om blod en gång. Anden kanske vill att de här personerna ska ge sig ut i naturen och jaga eller nåt. Eller att de ska låta bli. Meddelanden kan vara så obegripliga. Skrattar

Anmäl
2015-09-25 11:44 #8 av: Sommarek

Hylsor, eller i alla fall kulor, i drömmar brukar ju betyda antingen självkontroll och självförtroende eller, på den negativa sidan, att någon försöker stoppa dig eller dåliga val som du har gjort. Beroende på hur de som drabbas själv känner inför situationen kan det kanske vara antingen en varning, något man ska tänka på, eller en uppmuntran att något kommer hända som de har styrkan att stå emot.

Sajtvärd på Wicca ifokus och Halland iFokus 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.