Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Hon drar till sig enormt många andar

2015-09-16 18:09 #0 av: Azeman86

Hur får man en människa att inte vara en magnet utav alla andar? Något speciellt som kanske lockar de? Något man kan göra för att hålla dom utanför lägenheten? Mer än rökelser kanske? 

Jag är ny på detta med andar och jag försöker träna min förmåga - men detta handlar dock inte om mig, jag har en bekant som drar tills sig jätte mycket andar. 

Och sen så en till fråga för min del, tips på utbildningar man kan gå för att träna på att kontrollera sin egen förmåga? Kanske går att utveckla på något vis?

Anmäl
2015-09-16 18:30 #1 av: Ghosthunter

Det kan räcka att man bara är helt öppen och tror på andar. Annars kan det vara att man har en stark aura som andarna lätt ser och i kombination av att vara öppen, så drar man sig till andar ganska lätt!

Ett enkelt knep (som dock inte alltid fungerar) är att man föreställer sig att man är innesluten i en bubbla av starkt ljus där inga andar är välkomna att komma in i.

Om det är ett stort problem, så är det kanske bäst att han/hon går till ett medium.

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2015-09-16 19:30 #2 av: Azeman86

Tack för ditt svar. :)

Anmäl
2015-09-16 19:51 #3 av: Ghosthunter

Varsågod...själv är det tvärtom, jag vill ha mer andar till migGalenSkrattar

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2015-09-16 21:39 #4 av: The_pearl

Personen måste lära sig att stänga sig! Finns olika sätt! Tänka sig instängd i en bubbla. Man kan vara i ett rum å stänga en dörr, jag tänker att jag har som en sköld precis utanpå skinnet.

Visst finns det utbildningar att gå på! Hitta ett seriöst medium, eller kolla om det finns meditationscirklar eller liknande där du bor!
Jag har själv gått på sån, man mediterar (vilket är jätteviktigt när man är andlig), tränar upp sin intuition. Man lär sig öppna, stänga o läsa av. Psykometri o allt annat spännande.
Till slut kanske man får kontakt med andar med! 😊
Verkligen hur bra som helst och man får så mycket till en. Man får den hjälp man behöver från andevärlden och mediumet finns till för att hjälpa dig! 😊

Var håller du hus?
Jag kan tipsa om skånetrakterna tex.

Anmäl
2015-09-16 21:52 #5 av: Ghosthunter

Andarna finns alltid omkring en....det är bara att ställa in finkänsligheten så att säga!Glad

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2015-09-17 13:02 #6 av: Azeman86

Jag bor tyvärr en bit från Skåne, enda uppe i Sundsvall. :)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.