Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar

Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Barn/Ungdomar

Ung och tänker andar

2015-09-13 11:25 #0 av: LovisaMalmen

Hej! Jag är 12 år,  riktigt rädd för andar!

Jag ska försöka skriva så vuxet som möjligt :)

Det var såhär.. en natt drömde jag om att det spökade i mitt hus. Det känns inte som att det BARA är en dröm, det känns som något annat Förskräckt Har drömt om massa sånna här drömmar om när folk är nära döden, eller när jag är nära döden. eller när jag dör i drömmen..

Det är väldigt obehagligt!

Har också kännt närvaro eller energier eller hur man ska säga de! Ja, alltså.. min mamma tycker jag är löjlig för att jag tror så mycket på spöken . Jag har försökt prata med andar, men det går inte? vad ska jag göra då? det är något som gör att jag dras till andar mer o mer. Ni kan gärna kolla på mitt andra inlägg ''rädd för andar''.

Snälla,  vill gärna ha så många svar som möjligt!

Tack på förhand :)

Anmäl
2015-09-13 22:39 #1 av: [Kritan]

Du tänker mycket kring vad som händer efter döden och ingen vet riktigt säkert, för ingen har kommit tillbaka och berättat. Om du tycker det är obehagligt med spöken och andar kanske du ska tänka på något annat om kvällarna innan du går och lägger dig, så du inte får mardrömmar. Det är ingenting löjligt att fråga och lära sig nya saker. Och det finns många bra böcker om spöken på biblioteket. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.