Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andlighet

Ngnsom upplevt att andar kan hålla och föra händer

2015-09-11 14:51 #0 av: vogy

Fråga enl. ovan. När jag mediterar tar ngt tag i mina händer och för dem till tex solar plexus, magen, halsen. Någon som varit med om detta?

Anmäl
2015-09-11 15:04 #1 av: [Silverräv69]

Ja! Jag tappade mina vigselringar på en finkornig sandstrand på en ö i Thailand.
När jag upptäckte det blev jag alldeles skräckslagen och bad konstans om alla änglars, andras och Guds hjälp att hitta dem igen. Fast min hjärna sa att chansen är så minimal att den inte ens är värd att hoppas på..

Hur som helst, vi åkte tillbaka till ön, 20 min hade gått, vi visste exakt var vi hade suttit och gick med raska steg dit. Inombords bad jag fortfarande, jag var så rädd, chockad och fokuserad att jag inte ens kunde gråta.

Vi går fram till "vår plats", ett ungt ryskt par har satt sina handdukar i sanden, vi lyfter dem och skannar av sanden. NOTHING! F*CK tänkte vi, vi gräver lite.

Jag minns att jag inte ens kunde fokusera min blick, jag bara lät händerna styras. Maken ropar JAAA efter 30 sec, han hittade en ring, sen sa han "nej det är bara guldringen". Mina händer fortsätter leta i sanden, ca 10 cm ner och får tag på något glittrande! MIN DIAMANTRING!

Sedan brast jag i tårar och grät i 30 minuter av tacksamhet! Vilka oanade krafter det finns! =D

Sedan vet jag att änglarna var med och spelade Yatzy förra sommaren när jag blev akut sjuk, antar för att liva upp stämningen, det var inte mina händer som slog de höga poängen med tärningarna. Jag hade jättekul, för jag vann och hade familjens högsta yatzy-poäng genom tiderna. XD Och det hände samma sak på rundan därefter och då visste jag att det inte var ett sammanträffande.

¤HjärtaDu är aldrig ensam eller oälskad Hjärta¤

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.