Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Upplevelser

Fin känsla

2015-09-09 03:05 #0 av: OsterlindM

Igår natt när jag skulle sova och hade nästan precis börjat blunda så hörde jag någon klart och tydligt viska mitt namn i mitt öra. Jag bara rös till i hela kroppen och blev först jätterädd. Men sen kändes det bara som en lättnad och jag tror att det var min morfar. Fick verkligen en känsla av att det var han. Sen kunde jag somna gott!

Anmäl
2015-09-09 14:15 #1 av: Amandla

Härligt! Kär

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2015-09-09 15:38 #2 av: OsterlindM

Ja jag har en väldigt jobbig period just nu i livet och har försökt prata med honom för jag vet att han är den enda som förstår vad jag går igenom just nu. Och det här kändes lite som en bekräftelse att han är med mig och att han bryr sig. Så det kändes så härligt på något sätt. Hade jag inte känt på mig att det var han så hade jag fortfarande varit livrädd men nu kändes det bara skönt.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.