Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Övrigt

kommer ihåg

2015-09-05 11:10 #0 av: [Dixie2003]

Hej! Jag tror jag minns när jag var 1-2 år. Det var när jag satt i en bebisstol. Jag vet inte om detta är vanligt att få flashbacks från 10 år tillbaks. Skulle gärna vilja veta om ni får flashbacks ibland. Eller om det bara är jag som återskapar bilder i huvudet? Vet inte om detta var rätt sajt att skriva på.

Anmäl
2015-09-05 11:20 #1 av: Aleya

Egentligen är det väl ganska svårt att säga om detta är ett minne som stämmer eller är falskt.
Jag vet att jag började minnas saker otroligt tidigt, utan att min mamma berättat vad som skett. Jag minns vissa drömmar från det jag var 2 år. Och jag har smått minnen från tidigare än så. Men jag kan säga att jag minns nästan för mycket. Jag kan dra upp minnen klart från två år och framåt.
Och har kunnat berätta för mamma i efterhand varför jag gjorde vissa saker. Och är nästan 30 nu.

Jag kan dock säga att jag har kunnat prata om händelser som inte min mamma var med på, så är ganska säker på att mycket av det jag minns är det som skett. Men att min mamma fått det bekräftat av folk som varit med.

Så du får väl avgöra själv anser jag.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2015-09-05 11:46 #2 av: [Dixie2003]

Kommer åxå ihåg drömmar.

Anmäl
2015-09-05 22:16 #3 av: [Kritan]

Någonting borde väl fastna däruppe 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.