Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Vad kan detta betyda?

2015-09-01 16:29 #0 av: LouiseKW

Jag har vaknat lite då och då på nätterna av att jag kände mig iakttagen utav någon som inte var så vänlig utav sig som stod och iakttog mig vid dörren. För 1,5 vecka sen så började jag och killen misstänka att jag är gravid, i samband med detta vaknade jag varje natt av att något iakttog mig tills för ca 6 dagar sen vakna och kände att mig iakttagen utav 2 st en som kändes ond och en som var ett barn i 5 års åldern. Kan se barnet än framför mig hur han såg ut, fick någon form utav lugn den natten och efter det så har jag inte alls vaknat utav att känna mig iakttagen.
När jag var yngre så såg jag spöken men inte sen jag var 6 år och har helt förträngt allt med övernaturlighet tills detta hände. Någon som har en teori till en som är fundersam?

https://nouw.com/%C3%A4pplecider

Sajtvärd på Modelljärnväg

Anmäl
2015-09-06 08:44 #1 av: [Kritan]

Extra känslig 

Anmäl
2015-09-08 14:13 #2 av: LouiseKW

Extra känslig för vad? Har liksom inte vaknat utav något efter den gången heller. 

https://nouw.com/%C3%A4pplecider

Sajtvärd på Modelljärnväg

Anmäl
2015-09-11 15:12 #3 av: [Silverräv69]

Om du är gravid eller om något annat har hänt, så har din förmåga låsts upp igen.
Alt är spökena några som vill skydda dig och barnet, även om den större utav dem uppfattas som "ond".

Du kan alltid fråga vad de vill dig/er. Gillar du inte svaret kan du be dem lämna er ifred och hålla sig i bakgrunden eller avlägsna sig helt. =)
De går ofta att resonera med. =D

¤HjärtaDu är aldrig ensam eller oälskad Hjärta¤

Anmäl
2015-09-12 11:08 #4 av: LouiseKW

Sen 5 åringen dök upp så har jag inte vaknat utav dom andra som väckt mig.
Man kan ju alltid fråga men var då rätt yrvaken :p

https://nouw.com/%C3%A4pplecider

Sajtvärd på Modelljärnväg

Anmäl
2015-09-12 18:19 #5 av: Jina.

För mig känns det som om det är ett tecken på att din mediala gåva är på väg tillbaka till dig. Din intuition blir starkare och du kommer nog att få mer varsel. 

Ljus och kärlek,

Jina

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.