Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andlighet

Vad är det jag ser ?

2015-08-10 19:36 #0 av: linax92@Hotmail.com

Jag har sedan liten varit väldigt känslig för intryck, ljud, dofter, energier, och har svårt att stänga av mina tankar och känslor. Jag upplever mig själv som själslig och kan känna av andra.

Sedan jag hitta den här sidan och börja läsa om spirituella, andar, guider och chakran osv stämmer saker och ting in på mig väldigt bra. Som empat tex.

Jag har en svag förmåga av att se min egna energifält och även andras. När jag går in för det i en form av avslappning kan jag oftast se med öppna ögon små små "pluppar" fara omkring. Dem är i vit färg med ögonen öppna och kan vara i andra färger med ögonen stängda. Ibland när jag är avslappnad och concentrerar mig kan jag även få rysningar och en förmåga att se "vibrationer" svissa förbi som hastigast. Inye i nån färg utan bara se nån slags vibration i yttre synfältet.

Inbillar jag mig eller ser jag saker ?

Anmäl
2015-08-10 22:26 #1 av: Magi-cat

Hej! 

Det är vanligt att man ser prickar eller pluppar för ögonen och det är helt naturligt. Ser du dem tydligast mot ljus bakgrund? 

Hjärta ""Se aldrig ned på någon om det inte är för att hjälpa henne upp." G. Schyman

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant och Oförklarade fenomen.

Anmäl
2015-08-11 08:15 #2 av: linax92@Hotmail.com

Jag ser dem tydligare mot ljusbakrund och mörkbakrund. Men även i andra bakrunder också. Ibland liksom ser det ut som det "knastrar" lite svagt.

samt små vibrationer i yttre synfältet. En gång vid en meditation såg jag min avlidne farfar som hälsade på det var så verkligt och när jag vakna upp rann tårar från min kind.

Anmäl
2015-09-14 09:33 #3 av: Chippen56

Kanske att det inte stämmer med det som händer dig men jag har
ibland små "blixtar och pluppar" i synfältet som far fram och tillbaka.
Försöker fånga med handen vilket förstås inte går. För min del så
är det näthinneavlossning som man bara ser ibland men de finns
där hela tiden. Och det är helt ofarligt och mycket vanligt.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.