2015-08-09 15:53 #0 av: [Älskamig]

Min älskade morfar somnade in förra året, i en bortgång av cancer. Han var, och kommer alltid vara, en av de närmsta personerna jag någonsin har känt! Inte ens mina egna föräldrar kände jag ett så starkt band till, som jag gjorde med min morfar. Han var helt fantastisk, och vi sa många gånger "vi är bästa kompisar" till varandra och andra runt omkring. 

Sista gången jag träffade honom, sa jag "vi ses snart igen", då jag trodde jag skulle få träffa honom en gång till innan han skulle somna in. Dessvärre fick jag aldrig träffa honom någon mer gång, än på begravningen! 
På hans begravning avslöjade jag för honom, i mina egna tankar, att jag hade en pojkvän sedan 2 år tillbaka, som han inte visste om. Det var dumt av mig att jag inte hade berättat det innan , men jag sa att morfar förmodligen skulle gillat min pojkvän då han är helt fantastisk mot mig! 

I julas trooor vi att morfar var på besök hemma hos oss. Lamporna började blinka, och när vi sa ifrån att "morfar! låt bli lamporna", så slutade de blinka. Detta hände två gånger! 

Nu tänkte jag höra, om någon kan se hur han har det där han är nu? Jag tänker på honom varje dag, och hoppas att han verkligen vet om att jag har pojkvän och att han är glad för min skull. Önskar att han också visste att jag saknar honom otroligt mycket. Försökt prata med honom, men känner inte som att jag får någon kontakt!