Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden

Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Barn i Andevärlden

Rädd för andar

2015-07-31 21:56 #0 av: LovisaMalmen

Jag är en tjej på 11 år.. Visst. Nu kommer ni säkert säga att  jag är för ung för detta eller så. Men jag vill verkligen veta vad som pågår i mig nu, jag försöker skriva så vuxet som möjligt. Men de va såhär, för kanske 10-20 minuter sen så hörde jag en man ropa mitt namn, i mina tankar alltså. Jag kände inte igen rösten eller så.. men helt plötsligt liksom från ingenstanns kom rösten fram. Sen förut hos min mammas pojkvän så får jag alltid en obehaglig känsla av att det finns något kusligt i närheten, jag nästan dras till det på något sätt. Jag vill dit, men vart? vart vill jag gå? jag har försökt att gå på en liten upptäckfärd där borta, men sjön. det är nog sjön som får mig att bli bekymmersam.. den känns så kuslig på något sätt. Den är lerig o jag tror inte man kan bada i den. Ibland kan jag se saker i ögonvrån, tror jag inbillar mig. Men jag vet inte?. Sen om jag blundar så kan jag se två blå-vita runda cirklar. Vad är det för något? 

Snälla, tacksam för svar! Hjärta 

Tack på förhand :)

Anmäl
2015-08-01 23:34 #1 av: ks172

Hej.

Man är aldrig för ung för sånt här tycker jag. Det var så jag upptäckte mina förmågor lite som du beskriver. En man började prata gammal svenska med mig och jag som är inte svensk så visste jag att jag inte tänker perfekt svenska. Det kan betyda att någon kan behöva hjälp från dig? Han kanske vill säga nått till dig? 

Anmäl
2015-08-02 08:37 #2 av: [Kritan]

Det är normalt att se en silhuett när man blundar av något man just tittat på, framförallt om det är något ljusstarkt. Många tycker att det kan kännas lite kusligt att gå ensam i skogen.  

Anmäl
2015-08-03 09:39 #3 av: Sommarek

Det kan vara så att någon vill dig något, och det behöver inte vara något "ont" även om det kan kännas läskigt. Om du vill till den där sjön, varför inte ta med dig någon och gå dit, kanske fråga högt om där finns någon som vill visa dig något särskilt?

Sajtvärd på Wicca ifokus och Halland iFokus 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.