Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Drömmar/Drömtolkningar

Vad kan det betyda?

2015-07-28 23:07 #0 av: ks172

Jag har haft en dröm men det var länge sen känns som det.

Jag drömmer om att jag går på gräset på sidan av en stor väg i min stad. Det är dystert så jag vet inte om det var kväll eller natt. Det är helt tyst och jag ser inga människor, bilar osv. Det är en väg där det brukar vara mycket trafik tills det är kanske sju på kvällen och sen lite trafik efter det. Jag går och kollar omkring mig och allting är grått och som om det ska regna, som om det var höst kan man säga. Efter att jag gått en stund ser jag nånting på andra sidan av vägen. Jag går över vägen och det är som en portal och jag går in. När jag gått in känner jag plötsligt mig glad och lycklig, det första jag ser är en bäck och vattnet är så ren och jag har aldrig sett en så ren bäck, jag ser grodor hoppa, det är stenar, jag lyfter huvudet så ser jag gräset, den är så grön och det är liksom man har sett grönt gräs tidigare men det här gräset är jätte grönt. Trädorna är gröna och himlen var ljusblå, det fanns ingenting dom var dött. Alla färger var så klara och jätte fina, jag har aldrig sett såna färger fast de finns i våran värld men just det de var amazing. Jag kände mig bara så lycklig när jag var där det kändes som om man var i paradiset och jag kände bara glädje och frihet. Efteråt vänder jag mig om och går ut tillbaka till det här dystra världen då och jag bara kollar på portalen och jag vaknar direkt.

Jag vet inte riktigt vad det betyder men vad tycker/säger ni?  =)

Anmäl
2015-07-31 21:25 #1 av: [Kritan]

Du kan välja mellan det vardagliga du känner igen och det som kan kännas som en ouppnåelig fantasi. Du känner att det är lättare för dig att välja något nytt, men du kan även kliva tillbaka i det som du är van vid. 

Anmäl
2015-08-02 01:50 #2 av: Legaata

Själv brukar jag konsultera en sajt som heter dreammoods.com här är några tolkningar från sajten av element som förekommer i din dröm:

Emptiness (den tomma gatan)
To dream of emptiness suggests that there is something missing or lacking in your life. It symbolizes fruitless labor, an emotional void, or loneliness.

Door (portalen)
To dream that you are entering through a door signifies new opportunities that are presented before you. You are entering into a new stage in your life and moving from one level of consciousness to another. To see an opened door in your dream symbolizes your receptiveness and willingness to accept new ideas/concepts. In particular, to see a light behind the door suggests that you are moving toward greater enlightenment/spirituality.

Paradise (världen på andra sidan)
To dream that you are in paradise symbolizes your desire to achieve spiritual perfection. Your dream is expressing a desire to retreat from the stresses of the real world. Alternatively, it indicates that you are living in your own world. You are not being realistic.

Anmäl
2015-08-02 07:34 #3 av: Magi-cat

Jag tolkar drömmen som att det ibland kan kännas som om man går liksom på sidan av livet (bredvid en stor väg) och det är grått omkring en.

Men drömmen visar att livet är som i "portalen";  vackert, vibrerande, färgrikt. Låt slöjan lyfta i brisen.

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade Fenomen. 

Anmäl
2015-08-02 19:48 #4 av: ks172

Tack =P

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.