Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Upplevelser

Han visade sig för mig

2015-07-28 14:00 #0 av: *Anesthesia*

Hej alla! Måste få berätta om en upplevelse jag hade för ca 1 år sedan. En anhörig avled hastigt och samma natt drömmer jag att han visar sig för mig, han såg  rofylld ut och han hade alla chakrafärgerna upplyst runt om honom fast i cirklar. Tyvärr så förmedlade han inget mer till mig.

Någon som varit med om liknande eller har upplevt det samma?

Kram!

Anmäl
2015-07-28 14:27 #1 av: Sommarek

Inte just så som du beskriver, men ja, jag har fått påhälsning av både de som ska dö och de som redan dött, på olika sätt. Vilket härlig sätt att få ta farväl.  :)
Att han inte kommunicerade med dig i ord är nog mindre viktigt; huvudsaken är att han verkade ha fått frid, tycker jag.  Hjärta

Anmäl
2015-07-28 15:28 #2 av: *Anesthesia*

Det är så jag tänker HjärtaDet var väldigt vackert att få se det jag såg. Har aldrig sett nåt liknande och jag är tacksam över att få upplevt det.                                                  Det är inte likt honom att vara "tyst" och det är med  sorg i hjärtat men jag hoppas att han kommer att kunna kommunicera med mig på nåt sätt i framtiden. 

Anmäl
2015-07-28 15:42 #3 av: Sommarek

Det kan ju vara lite skillnad på hur man "funkar" när man är på ett annat plan, så att säga. Man kanske till och med behöver tid på sig att vänja sig vid sitt nya tillstånd, så man kanske inte har koll på alla, ehm, funktioner.  ;)

Anmäl
2015-07-28 18:07 #4 av: *Anesthesia*

Ja jag kan tänka mig att han behöver få koll på hur allt funkar på andra sidan Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.