Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

våra katter dör

2015-07-27 01:44 #0 av: Ulrisa

Varför dör våra katter? Vi flyttade till vår drömgård våren 2014 det året födde vår honkatt tre ungar och två dog. Vi tänkte inte mer på det då. Men nu 2015 dog först min gamla perser 14 år gammal i juni, han ramlade ihop, vet trodde att han fått hjärnblödning el liknande. I juli dog vår honkatt bara två år gammal, hon blev överkörd av grannens slåttermaskin... exakt en vecka efter hennes död hittade vi hennes ettåriga son påkörd på vägen en bit bort från vårt hus. Vad fasen händer? Vågar man ens skaffa fler katter? Jag skrev här för ett år sedan då vi nyss hade flyttat in, för vår dotter 8 år for ut för källartrappen på ryggen med huvudet före när hon lutade sig mot dörren, hade kanske inte varit så märkvärdigt om det inte vore för att vi vet att han som byggde detta huset for ut för samma trapp och dog av skadorna några dagar efteråt... jag har haft hit ett medium efter det som hände min dotter, mediumet fick kontakt med några andar men de var goda och hon kände bara värme i huset. Hon tyckte huset var ljust och fridfullt.. men nu börjar jag allt fundera... på allvar...

Anmäl
2015-07-27 01:57 #1 av: MoaL

Om du hade haft katterna kopplade/instängda så hade de inte blivit överkörda, simple as that. Det finns ingenting "övernaturligt" med något av dödsfallen.

Men jag beklagar att du har förlorat dina katter.

Mvh,
Moa
Sajtvärd på Eremitkräftor och Snäckor

Anmäl
2015-07-27 05:53 #2 av: Aleya

Jag finner inget av dessa dödsfall övernaturliga.
Den första katten var gammal, och de andra råkade ut för olyckor.

Du vill tillskriva dessa som övernaturligt. Jag säger ren otur.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2015-07-27 06:05 #3 av: Ulrisa

Jag hoppas det va ren otur. Men det hände så mkt på kort tid här så man börjar ju fundera. Och vem håller sina katter inne? Jag bor på landet och har gjort hela mitt liv, här går våra katter in och ut som dom vill, här hålls inga katter inne de är skapade för att vara ute och jaga.

Anmäl
2015-07-27 07:18 #4 av: Aleya

#3 det är väl detta man får räkna med om man har katterna ute. Jag har katterna inne. Har redan förlorat en katt till någon jäkla knäppskalle.
Så fortfarande var katterna på fel plats vid fel tillfälle.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2015-07-27 11:16 #5 av: Magi-cat

Beklagar vad som hänt!

Håller med Aleya, det var inget övernaturligt utan otur.

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2015-07-27 11:37 #6 av: Magi-cat

Jag bor också på landet och har mina katter ute. Det skulle inte fungera annars. Ibland händer det tyvärr olyckor. Gråter

Min ena katt är 14 år nu (hittekatt) och börjar bli gammal och lite lat. Men han har ett gott liv.

Den där dörren kanske ni skulle se till, Ulrisa, så den inte far upp så lätt?

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2015-07-27 14:14 #7 av: [Kritan]

Lås källardörren.

Anmäl
2015-07-31 13:57 #8 av: Ulrisa

Källardörren är givetvis fixad. Detta hände ju samma dag vi flyttade in. Visst kan det hända olyckor men tycker det hänt mycket sen vi flyttade hit. Vi har alltid haft djur men aldrug varit med om sådan otur förr. Sen vi flyttade hit för ett år sedan jar vi förlorat fem katter, två kaniner plus olyckan i trappen. Det behöver absolut inte vara något onaturligt för det men jag måste erkänna att det känns som någon inte vill ha oss här, i alla fall inte våra djur..

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.