Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Hur man bort andar?

2015-07-17 15:04 #0 av: Johanna Hallberg

Hej!

 Enda sen jag varit liten har jag trott på andar! och varit jävligt mörk rädd! Det känns som att det är någon som kollar på mig varje natt! Det har hänt att jag har sett skuggor, inte ofta. Det har hänt att jag har känt att någon   har suttit i min säng och kollar på mig. Det har hänt att att jag har känt att någon har smekat i mina kinder! Det så obehagligt! Så jag har gjort en kuddmur på min säng! Jag sover med 3-7 kuddar! Det typ ett skydd från dem, alltså jag gömmer mig typ...                           Visa dagar i veckan så brukar det var lugnt att det är inga andar i mitt rum och så!

Jag tror att jag har kontakt med andar! Jag har börjat höra viskningar! En gång hörde jag för många månader sen, en mörk killröst som sa till mig flera gånger " gå härifrån".  Jag har hört den här vecken någon som andas och ondskefulla skratt. Sover jätte dåligt på nätterna ibland! Om jag flyttar eller byter rum tror jag inte det hjälper! Det känns som att de följer efter mig! Visa dagar i veckan så brukar det var lugnt att det är inga andar i mitt rum och så!

Jag tror att jag har kontakt med andar! Jag vill att det ska sluta! Jag vill sova bättre i nätterna utan att behöva vara rädd. Så jag vill veta hur man får bort dem? Vill inte ha kontakt med dem mer?

Jag blir väldigt uppskattad om ni kunde hjälpa mig! :)

Anmäl
2015-07-17 15:41 #1 av: Amandla

Läs gärna Hjälptråden (klicka på det understrukna ordet), till exempel #23 av: Fjäril

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2015-07-18 08:09 #2 av: Magi-cat

Hej! Du skriver att du är rädd och tror på andar och har svårt att sova. Det blir så lätt en spiral av rädsla, brist på sömn och dåligt mående som egentligen inte har med en eventuell andevärld att göra, utan att den som är rädd trissar upp sig själv. Det man ger uppmärksamhet åt växer.

Jag tror att det bästa du kan göra, förutom läsa Hjälptråden som Amandla skrev, är att inte tänka på andar alls, inte heller läsa skräckskildringar och liknande. Gör lugna aktiviteter och läs trevliga böcker på kvällen. Ha en liten lampa tänd om det känns bättre. Drick kamomillte. Gör en ritual om det passar dig där du känner dig trygg och omsluten. Kom ihåg att det finns ingenting att vara rädd för.

Läs gärna om sömnparalys också. 

Hjärta ""Se aldrig ned på någon om det inte är för att hjälpa henne upp." G. Schyman

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant och Oförklarade fenomen.

Anmäl
2015-08-07 07:49 #3 av: Ihima

Vill du ha kontakt med dom på dina villkor eller inte alls?

Anmäl
2015-08-07 08:14 #4 av: Sommarek

Har du bett dem att helt enkelt låta dig vara? Ibland är det enkla det mest effektiva.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.