Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Anden i glaset

2015-07-07 11:39 #0 av: NatureCraft

Hej jag ska göra anden i glaset. Jag ska kontakta Lucifer snälla säg att jag inte ska göra det för jag är ganska sur nu. Han har följt efter mig sen jag var 11 år och det är dags att prata med han. Han säger att han är min vän och allt men nu vill jag se vad han vill.. Har bara frågor

Behöver man ljus till det måste man ha det?

Kan man köra det ensam

Varför får man inte fråga nått om anden eller döden?

Anmäl
2015-07-07 11:57 #1 av: The_pearl

Ska du göra anden i glaset ska du iaf be om beskydd. Det är jätteviktigt!
Man kan göra anden i glaset själv.
Det andra du undrar över kan jag inte svara på.

Anmäl
2015-07-07 12:07 #2 av: NatureCraft

Tack. Ja det ska jag göra.

Anmäl
2015-07-07 12:30 #3 av: Amandla

Läs artikeln som Tarot-Lasse skrivit, du ser kanske att orden anden i glaset är understrukna i varje inlägg? Klicka på något av de ställena.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2015-07-07 21:49 #4 av: NatureCraft

Är besviken. renade med salt och gjorde exakt som man ska.. Inget hände varför?

Anmäl
2015-07-09 18:33 #5 av: Kayenta

Hej # 0 Glad

Varför vill du kontakta just Lucifer ? Du säger att du är ganska så sur nu och då blir genast min fråga till dig Skämtarhur tror du att du ska få ett svar från Lucifer om du är det minsta irriterad?

Nån har följt efter dig sen du var 11? men har du tänkt på att det kan vara en andlig guide som finns i din närhet och inte just Lucifer.

Att ta reda på det här genom anden i glaset kan bli väldigt vanskligt för Lasse säger en sak medan andra med annan erfarenhet säger annan.

Lasse vet oerhört mycket genom spiritualismen men det är också en gren av andlig verksamhet som vill skönmåla och förneka verkligheten  så det bästa du kan göra är att gå efter egna erfarenheter men att testa anden i glaset skulle jag med mångårig erfarenhet av det andliga verkligen avråda dig från .

Ta hellre kontakt med ett medium som verkligen kan sin sak,dom är få via forum för här finns all sköns tokstollar som säger dom kan men har nada att erbjuda Ledsenmycket snack och en himla massa  fjoll verkstad är vad forum som i fokus kan erbjuda .

Hoppas det ordnar sig men vad du gör ta inte råd från forum som i i fokus Hjärta


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.