Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Tips & Råd

Förstöra smycke

2015-06-28 12:28 #0 av: HaraldochAlex

Jag köpte ett smycke från second hand för inte så länge sedan. Från detta smycke känner jag av väldigt starka negativa energier. Håller jag i smycket får jag ett tryck över bröstet och jag blir tårögd. Det är ett väldigt stort obehag.
jag har i alla fall bestämt mig för att försöka förstöra detta. Hur gör jag det på bästa sätt?

Anmäl
2015-06-28 12:43 #1 av: Aleya

Kan du inte bara ge bort den eller kasta det?

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2015-06-28 12:49 #2 av: HaraldochAlex

Jag vill inte ge bort det då jag tror att det kan vara en negativ energi som följer med det. Jag vet inte om jag skulle vilja slänga bort det heller jag tror att energin fortfarande skulle vara kvar.

Anmäl
2015-06-28 12:55 #3 av: [NeferNefer]

För att få bort negativa energier från ett föremål kan du bränna det, kasta det i en rinnande källa eller begrava i jorden. Bränna rekommenderar jag inte, det är mer för gamla brev och sånt. Du kan gå till en å eller liknande, om du har det i närheten. Det viktiga är att det är rinnande vatten, inte stillastående. Håll smycket under vatten en stund och se för ditt inre hur det renas. Eller gräv ner det i jorden en tid. Jag har en gång grävt ner en kristall i en blomkruka hemma, det gick det med. Lycka till!

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2015-06-28 14:19 #4 av: Valkyrija

Det är inte så att det kanske går in och rensar dig? Eller vad är det för typ av smycke? Tänd salvia och rena smycket i den röken :)

Blomma - Travhästen söker medisar! - Blomma
Sajtvärd för NyhedendomStenarSocialt stöd och Travhästen.
Medis på Huskatter och Råttor

Anmäl
2015-06-28 14:21 #5 av: Valkyrija

Haha formulerade mig lite dåligt där.... Men ibland när man har mycket man bär på(kan vara saker hjärnan valt att glömma) så kan saker(stenar, smycken etc) gå in och rensa bort gammalt skärp och då kan man få sådana känslor Glad

Blomma - Travhästen söker medisar! - Blomma
Sajtvärd för NyhedendomStenarSocialt stöd och Travhästen.
Medis på Huskatter och Råttor

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.