Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andlighet

Hur?

2015-06-17 10:07 #0 av: Sandritaaa

Hej.
Jag undrar hur jag blir mer öppen/mottaglig till de andliga/övernaturliga? Jag har både sett och hört saker runt om mig, men nu har det varit lugnt. Vad är det då som har hänt med mig?
/Sandra

Anmäl
2015-06-20 15:27 #1 av: H-lena

Du kan öppna dina chakran för att bli mer mottaglig för andevärlden, det finns ex. meditationer på youtube och liknande, Det handlar om att vi har energipunkter, chakran, på olika ställen på kroppen. Ett uppepå huvudet, ett mitt emellan ögonbrynen, ett i halsen, ett vid hjärtat, mittemellan revbenen och vid ryggslutet. Testa att föreställa dig att du har som blommor på de här ställena, och blommorna öppnar sig en efter en. 

Anmäl
2015-06-21 22:38 #2 av: Sandritaaa

Tack såmkt H-lena :)

Anmäl
2015-06-22 09:41 #3 av: H-lena

Det var så lite så! :) Lycka till!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.