Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Tips & Råd

Hjälp mig snälla

2015-06-16 23:23 #0 av: Detsomintesyns

Hej. Det är en person som kallar sig Dr sunny omoni som jag läste hjälpte folk gratis så hörde av mig till hen via mail. Det var gratis men det var en del grejer som skulle inskaffas som jag aldrig hört talats om så då sa hen att hen skulle fixa det men det skulle kosta typ 100 dollar. Då backade jag direkt. Nu har personen börjat skriva lite hot mail till mig om att andarna är arga för att jag inte fullföljt något och att jag och mina nära kommer dö. Fick ett tionde mail ikväll där personen skrev att om jag gillar att äta så ska jag inte tvätta händerna i första hand.
Vet inte vad jag ska tro men känner mig så skör just nu. Går igenom en paus med min kille, min morfar och en barndomsvän gick precis bort. Känns bara som att allt faller.

Ska jag tro på vad denna människan fortsätter skriva till mig?

Anmäl
2015-06-16 23:25 #1 av: [Synnerlig]

Snälla, det är ju bara någon som försöker lura dig på pengar. Tro inte på vad människan säger. Spara hot-mailen, svara inte tillbaka på dem och anmäl till polisen om du känner dig rädd.

Anmäl
2015-06-16 23:30 #2 av: [vikinga ängel]

Nej lyssna inte på dena personen det är bara Tina hot och personen kan i te göra något mot dig. Jag skulle rekommendera att du blockerar personens mail eller byter mail adress. Du ska inte tro på det dena personen säger eller på hoten som givs av den. För det första så blir inte andar arga på en för småsaker och för det andra så tror jag inte du behöver oroa dig för dom alls.
Varför kände du Arthur behövde söka upp dena personen? Om du har problem med verkliga andar så skulle jag rekommendera dig att gå till en äkta terapeut (spirit release) och utföra en riktig andeutdrivning.

Anmäl
2015-06-16 23:32 #3 av: Kyllan56

Det är så bedragare gör! Först invaggar i trygghet, att allt är gratis och att hen ska hjälpa till.  Sedan hotar de med ve och elände. 

Det är en manipulativ människa som vet hur en slipsten ska dras! Inget kommer hända dig! Hen gör det så uppenbart för att du ska köpa hennes grejor! Hon trycker på varenda öm punkt du har!

Blockera henne, så hon inte längre kan maila dig! 

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

Anmäl
2015-06-16 23:33 #4 av: [[Boris Sager]]

Lurendrejeri!!
Svara inte pa mailen!

Anmäl
2015-06-16 23:37 #5 av: Pysslan

Var inte rädd för denna människa vännen. Precis som övriga här skriver är hen bara ute efter att lura dig på pengar, hen kan inte göra dig illa.

Blockera, polisanmäl och gå vidare!

Kram

Anmäl
2015-06-16 23:42 #6 av: Detsomintesyns

Tack alla!! När man är ledsen för annat så blir man så skör för allt annat som man kanske inte i sitt riktiga tillstånd hade brytt sig om. Tack för stödet!

Anmäl
2015-06-17 07:25 #7 av: Aleya

Blockera och gå vidare.

Om du mår så dåligt som du säger kanske det skulle vara bättre om du gick till din vårdcentral och bad om att få prata med en kurator.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.