Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Drömmar/Drömtolkningar

Hjälp med drömfötydling?

2015-06-07 09:27 #0 av: M_a_r_i_a

Hej, jag drömde en så konstig dröm inatt.. jag undrar verkligen varför jag drömde den för den är läskig!!

De börja med att jag får veta att jag har en tvillingsyster i drömmen, senare står jag med henne vid ett badkar som hon ligger i, vi pratar lite men kommer inte riktigt ihåg vad, de hela va bara så konstigt. Sedan gick jag iväg men jag kände ändå på mig att hon skulle göra något dumt. så vänder jag mig om så ser ja att hon försöker ta självmord genom att dränka sig själv. Men här kommer de konstiga, Jag försöker inte stoppa henne!? de går lixom bara inte!

Jag förstår ingenting, är det något tecken eller bara en konstig dröm? Personligen tror jag att alla drömmar har någon sorts betydelse, de är därför jag blir lite rädd..

Anmäl
2015-06-07 17:56 #1 av: Huygens

Kan det vara någon del av din tillvaro du går vidare från?


Anmäl
2015-06-08 00:41 #2 av: M_a_r_i_a

Vad menar di?

Anmäl
2015-06-08 07:18 #3 av: Magi-cat

Du behöver inte vara rädd! Drömmar kan vara så mycket, bearbetningar i det undermedvetna, saker man hört eller sett under dagen spinns ihop till en dröm under natten etc.

Ska man som utomstående försöka tolka blir det utifrån symbolik i drömmen, men en tolkning görs bäst av den det gäller. Men det kan vara givande att utbyta tankar.

Hur som helst är jag inne lite på samma spår som #1. Någonting i ditt eget liv som du frigör dig ifrån, som symboliskt tar plats i "tvillingen". När det förekommer vatten i en dröm brukar man säga att det har med känslor att göra. Du blir fri ifrån något du inte behöver längre, du gick därifrån och det gick inte att stoppa.

Om du inte känner igen något i tolkningen, så släpp den bara. I alla fall behöver du inte vara rädd att drömmen förebådar något.

Det finns också en sajt som heter Drömmar ifokus.

Hjärta ""Se aldrig ned på någon om det inte är för att hjälpa henne upp." G. Schyman

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant och Oförklarade fenomen.

Anmäl
2015-06-08 12:03 #4 av: M_a_r_i_a

okej tack så mycket för svaret.

I nuläget har jag väldigt myycket blanade känslor och är väldigt stressad, jag tror jag vet vad de kan innebära drömmen försöker "berätta nu" , tack :)

Anmäl
2015-06-08 12:22 #5 av: Magi-cat

#4 Tack själv. Glad

"Blandade känslor" låter som en bra sammanfattning....

Hjärta ""Se aldrig ned på någon om det inte är för att hjälpa henne upp." G. Schyman

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant och Oförklarade fenomen.

Anmäl
2015-06-08 20:45 #6 av: NiklasTyreso

Du är som sagt bäst på att tolka dina drömmar.

Om tvillingen är en aspekt av dig, då kan det finnas något självdestruktivt hos dig, som du inte försöker att stoppa, men i vaket tillstånd är reagerar du starkt tvärt om och tycker att det självdestruktiva är skrämmande och måste stoppas, till varje pris!

Anmäl
2015-06-08 21:17 #7 av: M_a_r_i_a

#6 Tack, de va en jättebra beskrivning!

 Jag tar verkligen inte hand om mig på ett bra sätt har nog inte så mycket respekt för mig , och ännu mindre när jag mår dåligt, de blir lixom som en ond spiral.

Jag tror verkligen att drömmen ville säga mig att måste jobba på att rädda mig själv innan de är försent och att det jag såg i drömmen var en slags symbol för det. Och som #3 sa så va med vattnet i drömmat att de nog också extra tydligt att jag har mycket känslor på gång i mitt liv nu.

Tack nu förstår jag allt bättre, och måste verkligen börja ta hand om mig själv för de är jag värd!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.