Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Off Topic

Vad kan detta betyda??

2015-05-30 21:28 #0 av: ShegoFan12

Jag har många gånger sett hjärtan i olika former: i vatten, på vägen, spilld mjölk, i trä, när jag blundar m.m. Vad kan detta betyda?? börjar bli lite irriterad.. någon som har någon förslag..

Anmäl
2015-05-30 21:33 #1 av: Aleya

Varför är det irriterande?
Kan vara så enkelt att din hjärna uppmärksammar att du ser detta mer.
Och så reagerar du uppenbarligen på att du ser det.
Behöver inte betyda något konstigt alls.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2015-05-30 21:41 #2 av: ShegoFan12

#1 hjärtan förknippar jag oftast med kärlek/romantik och pga detta tycker jag att det blir lite jobbigt.. har inte mycket tur i romantik..

Anmäl
2015-05-30 21:41 #3 av: Florrpan

Hjärnan är fenomenal på att hitta mönster, speciellt om du hela tiden tänker/letar efter ett.

Anmäl
2015-05-30 21:56 #4 av: Tjeja

Antagligen lägger du märket till det mönstret i saker just för att hjärtat är en symbol som får dig att tänka på kärlek, något som du tydligen längtar efter och tycker att du saknar.

Inte konstigt alls egentligen. precis som när barnlösa som försöker bli gravida bara ser en massa gravidmagar överrallt och känner att det är jobbigt att se alla andras magar när man själv inte lyckats än.

Medarbetare på FågelmatningDjurparkerVilda djur och Politik i fokus.

Anmäl
2015-05-31 07:23 #5 av: Magi-cat

Det är svårt att låta bli att se hjärtan om man nu gör det. Men jobbigt att bli irriterad. 

Du skulle kunna vända på det. Med ett leende, accepterande och ickedömande, konstatera "Jaha, nu såg jag visst ett hjärta igen." Då kan det bli en rolig grej och så småningom slutar du irritera dig och därmed lägga märke till dem.

Hjärta

Hjärta ""Se aldrig ned på någon om det inte är för att hjälpa henne upp." G. Schyman

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant och Oförklarade fenomen.

Anmäl
2015-05-31 08:31 #6 av: Fjäril

Jag såg också hjärtan överallt, allt var format som det. Till och med folk som var nära mig såg det och uppmärksammade mig. Då jag haft lite högre puls ett tag valde jag faktiskt, efter alla hjärtformer, att gå till läkaren. Det visade sig att min höga puls berodde på järn- och b-12brist. Nu säger jag inte att du får "tecken" men jag valde att kolla upp det - men oftast "attraherar" vi till oss saker. Som om man är gravid, ser man gravida överallt. Har man en ny väska ser man andra med en likadan. Antagligen har du börjat se hjärtan och sen tänker du på det omedvetet och ser det överallt.

Sajtvärd på Övernaturligt

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.