Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Oförklarade Fenomen

Nyfiken

2015-05-30 17:05 #0 av: BaraNathalie

Jag har sedan jag var liten haft lätt för att "känna in" saker om personer (behöver inte ens känna personen) och det har hänt vid flera tillfällen att jag i förväg vetat när någon närstående ska gå bort, både djur och människor vilket är väldigt otrevligt. Ibland får jag "besök" från andra sidan både av djur och människor. Ibland ger det mig ett leende på läpparna och ibland känns det riktigt läskigt. Ibland har jag hört viskningar som skrämt mig. Jag har aldrig funderat så mycket kring dethär eftersom det har varit en naturlig del i mitt liv. Men för ett tag sedan så hade jag "problem" med en skuggliknande varelse. (Såg ut som en äldre man med en såndär gammaldags hatt). Han störde mig när jag skulle sova, en natt vaknade jag av att han stod böjd över mig bla.) Tillslut fick jag nog och satte mig upp och talade om för varelsen att det fick vara bra nu att han inte var välkommen mm. Samtidigt som jag pratade så såg jag som ett blåvitskimmrande ljus runt mig (vart nu det kom ifrån) och därefter har han inte dykt upp igen. Faktum är att jag har haft otroligt lite "besök" efter detta. Vad hände där?
Vad kallas dessa "förmågor" för? Eller är jag bara knäpp? Om jag inte är knäpp, finns det något sätt att ta kontroll över dessa "grejer"?
Förlåt för ett väldigt långt inlägg!! Tacksam för svar! Kram på er :-)

Anmäl
2015-05-30 17:28 #1 av: Huygens

En tolkning är att mannen satt fast i ett mellantillstånd. När du pratade med honom, var det som om du väckte honom och han kunde gå vidare. Skenet kan vara från hjälpare som fick lättare att nå fram till mannen efter att du pratat med honom.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.