Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden

Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Barn i Andevärlden

Få kontakt med förlorat barn

2015-05-29 15:58 #0 av: lofgal

Jag förlorade min lilla ängel Lilja i magen för snart en vecka sedan... Det är det hemskaste och jobbigaste vi varit med om. Så mycket sorg. Jag var då i vecka 21, alltså ganska tidigt i graviditeten. 

Har så små barn en själ? Kan man få kontakt med dem genom medium?

Någon som vet? Tacksam för svar Hjärta

Anmäl
2015-05-29 16:04 #2 av: [NeferNefer]

Jag beklagar förlusten! Jag har hört om kvinnor som har fått kontakt med sitt änglabarn, antingen på egen hand eller via medier, så det är inte omöjligt.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2015-05-29 17:41 #3 av: Amandla

Jag tror att ditt barn hade en själ och även att det går att få kontakt med själen.

Även om själen ännu inte skulle tagit plats i kroppen så finns det ändå en själ som var bestämd för den. Ibland kan en själ vandra lite mellan fostret och "andra sidan", det varierar när den så att säga stannar kvar i kroppen.

Jag har läst en del om det här och tror på det, det känns riktigt och äkta för mig. 

Jag förstår att det är jobbigt för er föräldrar, har själv haft ett missfall i ungefär samma period och det var en stor chock.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2015-12-08 22:14 #4 av: annelaj

Jag förlorade min son när han var 4 månader, och några år efter hans bortgång gick jag till ett medium som berättade om honom. Hon sade att han fanns med mig ständigt. Vid ett annat tillfälle när jag jobbade inom vården så jobbade jag tillsammans med en kvinna som inte visste något om min bakgrund, hon berättade att hon vid flera tillfällen såg en pojke gå vid min sida. Med mitt inlägg vill jag berätta att man kan få kontakt med sina älskade barn. Jag är övertygad om att min pojke finns här, då min dotter ibland verkar prata och busa med någon som inte finns. :)

Anmäl
2015-12-09 01:19 #5 av: m2studio

Jag verkligen beklagar eran sorg och hoppas inga förälder går genom detta faktiskt.

Anmäl
2016-05-24 15:43 #6 av: Aldebaran

eftersom vi reinkarnerar, dvs lever liv efter liv så har alla en själ som har levt flera ggr.

Satyat Nasti Paro Dharmah

Sajtvärd på Existens och Filosofi.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.