Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andlighet

Intuition

2015-05-26 23:45 #0 av: Henrik93

Hejsan!

Jag tror att jag har kommit på mitt sätt att använda min intuition!
Det har hänt flera gånger nu att jag letat efter borttappade saker, då jag är duktig på att strö saker omkring mig här hemma.

När jag med mitt minne och logik inte jan hitta något och man börjar bli sådär småirriterad. Imstinktivt så började det med att jag tog ett djupt andetag och frågade inuti "vart ligger måttbandet?" Och under tiden så andades jag ut och slappnade av, varpå jag lät mitt undermedvetna röra på kroppen. Som att det går per automatik. Och mitt huvud vänder sig direkt mot en särskild låda och öppnar den, jag såg inget måttband i lådan men min hand rotade runt- och där låg det.

Första gången tänkte jag inte så mycket på det, men när det hände av en slump en andra gång så förstod jag att detta är nog ett utav mina bästa sätt att använda min intuition på. Sedan dess så har jag gjort det ett antal gånger, och varenda gång slår det mitt i prick.

Att bara släppa sinnet och kontrollen över mig själv och fråga. Att lita på "det". Fantastiskt.

Nu blir det avslappning med underbara Cosmica's rose garden cd. Väldigt fin ordlös sång och musik.

Anmäl
2015-05-27 00:11 #1 av: Tjeja

Härligt!

Medarbetare på FågelmatningDjurparkerVilda djur och Politik i fokus.

Anmäl
2015-05-27 12:52 #2 av: Amandla

Så bra, det är ju en mycket användbar talang Skrattar

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.