Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Drömmar/Drömtolkningar

Hörde mamma mig?

2015-05-22 02:53 #0 av: Cixx

För ett tag sen så låg jag och tänkte på min mamma som gick bort förra året. Började efter en stund prata rätt ut till mamma och berättade saker som hänt osv innan jag sa godnatt för att sova. Den natten drömde jag om mamma. Hon frågade massor av frågor som har med nutiden att göra och det kändes verkligen som jag pratade med min kära mamma <3 

Nu är min undran, var det så att mamma kom till mig i drömmen eller är det bara önsketänkande?

Följ InnaTheIggy på Instagram
Medarbetare på BARF iFokus

Anmäl
2015-05-22 08:16 #1 av: Magi-cat

#0 Beklagar sorgen!Blomma

Hur exakt det var med din dröm lär ingen kunna säga med säkerhet. Det viktiga ( tycker jag) är känslan du fick med dig från drömmen. Det låter som en dröm som återknöt till omtanken mellan din mamma och dig. Var glad åt det och bär den med dig bland minnena i hjärtat.

Hjärta ""Se aldrig ned på någon om det inte är för att hjälpa henne upp." G. Schyman

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant och Oförklarade fenomen.

Anmäl
2015-05-22 11:14 #2 av: [LadyX]

Det kan mycket väl varit din mamma som kom till dig i drömmen. Andevärlden har lättast att få kontakt med oss när vi är avslappnade, som vi är i sömnen.

Anmäl
2015-05-22 14:32 #3 av: Cixx

Det kändes verkligen som det var mamma som kom till mig i drömmen. Har drömt andra drömmar om mamma men denna var så verklig, hon frågade hur det var med alla i familjen osv och personliga saker om nutiden. Tror och hoppas att det var så, saknar henne verkligen och kommer fortsätta berätta saker för henne rätt ut, för jag tror hon lyssnar :)

Följ InnaTheIggy på Instagram
Medarbetare på BARF iFokus

Anmäl
2015-05-22 17:39 #4 av: Kyllan56

Jag tror din mamma kommit till dig. Två gånger har min mamma kommit till mig. Jag låg i min egen säng på natten. Jag pratade med henne. Det påminde inte om någon dröm jag haft tidigare. För det var en sådan stark känsla av kärlek, som jag aldrig tidigare känt i en dröm.

Cixx jag tror redan att du själv vet svaret.

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

Anmäl
2015-05-22 21:46 #5 av: Cixx

Då litar jag på känslan att det var hon som kom till mig i andeform i drömmen. Tack för svaren allihopa :)

Följ InnaTheIggy på Instagram
Medarbetare på BARF iFokus

Anmäl
2015-07-19 19:10 #6 av: Ne1Sh2iva

Känner igen det du beskriver, jag tror också att de besöker oss i drömmen.

Anmäl