Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Foton

ljusbollen?

2015-05-06 14:00 #0 av: Sofianikita

Finns det en "naturlig" förklaring till ljusbollen bredvid min son? Vi upplever saker här hemma, ibland mer ibland mindre.

På senaste tiden har jag fått känslan av att det är någon som är här och busar. Det är bara en känsla och sakerna jag upplevt känns som det. Leksaker som leker sitt egna liv, känslan av att något "mindre" springer förbi osv.

Vore kul att höra andras åsikter om just den här bilden.

Anmäl
2015-05-06 14:06 #1 av: Amandla

Såna ljusbollar brukar kallas för orber. Klicka på det understrukna ordet så kommer du till sajtens lexikon och en bra tråd som förklarar vad de är.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2015-05-06 14:38 #2 av: Magi-cat

#0 Söt bild! Glad

Hoppas du får de svar du behöver i lexikontråden.

Jag har också bilder med ljusbollar just  med blanka golv eller något annat reflekterande i närheten. (Fast fotoexperterna säger att det inte har med det att göra.) Hur som helst, det kan ändå vara på sitt vis fina bilder. Glad

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade Fenomen. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.