Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Drömmar/Drömtolkningar

Drömde om att jag tog självmord som misslyckades

2015-04-19 17:44 #0 av: iceflower

Hej! Jag är ny på sidan så jag hoppas på att jag skriver på rätt ställe nu.

Inatt när jag var vaken var jag inne på Omegle.com där jag träffade en tjej, hon var väldigt trevlig så vi växlade Skype. Vi pratade väldigt länge tills vi skulle sova.

På natten drömde jag, jag hade försökt tagit självmord och det lyckades nästan. Men jag dog inte i drömmen utan jag misslyckades. Sedan träffade jag den där tjejen i drömmen. Jag berättade vad som hade hänt och sa hela tiden "tänk, om det hade lyckats hade jag varit död nu, vad hemskt".

Det hände säkert mer saker men jag kommer inte ihåg. Jag kommer ihåg att jag försökte begå självmord, och kom ihåg direkt då jag vaknade, men sedan glömde jag hur. Glömde även bort hur det runtomkring mig var.

Jag tycker att detta är väldigt jobbigt iallafall. Kan någon tyda denna dröm åt mig?

Anmäl
2015-04-19 17:48 #1 av: Valkyrija

Död symboliserar en ny början. Kanske betydde drömmen att det är en ny vänskap som börjat ta form? Det är svårt att tyda andras drömmar då känslan i drömmen har lika stor betydelse som händelserna. Jag skulle iallafall tolka det som att det handlar om en ny vänskap :)

Blomma - Travhästen söker medisar! - Blomma
Sajtvärd för NyhedendomStenarSocialt stöd och Travhästen.
Medis på Huskatter och Råttor

Anmäl
2015-04-19 17:51 #2 av: iceflower

Okej Taralii!

Måste det vara tjejen i drömmen eller någon helt annan person? Kan det vara en person som man har varit med mycket förut? :)

Anmäl
2015-04-19 17:52 #3 av: Valkyrija

Behöver inte handla om just den tjejen :) Man kan bli påverkad också av saker som händer under dagen och sedan drömma om det så ja, det kan handla om en ny början på vad som helst egentligen haha :)

Blomma - Travhästen söker medisar! - Blomma
Sajtvärd för NyhedendomStenarSocialt stöd och Travhästen.
Medis på Huskatter och Råttor

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.