Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Drömmar/Drömtolkningar

Drömtydning tsunami

2015-04-14 10:43 #0 av: cinaa

Hej!
Undrar om någon kan hjälpa mig tolka min dröm. Inatt drömde jag om att jag såg ett antal giantiska tsunamis. Jag hann ta skydd varenda gång men det konstiga var att de kom med rejäl kraft och strömmade in i husen men de skadade/ kom inte nära mig inte över huvudtaget. Vad kan detta betyda?

Anmäl
2015-04-14 10:56 #1 av: Choklad

att du har en känslostorm av olika slag att vänta

U R us

Anmäl
2015-04-14 16:33 #2 av: Peter40

Har du varit inomhus mycket det senaste? 

Anmäl
2015-04-14 19:45 #3 av: cinaa

#1 Okej.. Måste det bli både positivt och negativt eller det kan betyda endast det ena?
#2 ja faktiskt, har varit sjuk nu i några dagar och har därför hållt mig inne.

Anmäl
2015-04-15 09:00 #4 av: Choklad

# 3

Du blir inte berörd av det som sker, du är mera som en iakttagare i det som sker omkring dig.

Men det kan också tyda på att du har känslor som är stark och de drabbar dig med stor kraft, men du verkar inte ta in dem, du reagerar inte på dem som du egentligen borde, och därför undrar jag om du befinner dig i någon form av chock eller annat liknande tillstånd?

Vatten har för mig personligen en indikation på att jag är sjuk  (eller ska bli )då jag drömmer om det, särskilt om jag simmar, kanske det är så för fler?

U R us

Anmäl
2015-04-15 09:08 #5 av: cinaa

#4 jag kan nog inte säga att jag befinner mig i chock men igår fick jag ett positivt besked som jag dagen innan var orolig att jag inte skulle få. Kan det kanske vara det?

Anmäl
2015-04-15 09:16 #6 av: Choklad

# 5

Ja det kan det mycket väl vara, men då måste du ha varit väldigt orolig, eftersom det var så pass mycket med tsunamis. Och att de var gigantiska.

U R us

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.