Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andlighet

Är jag människa?

2015-04-12 18:09 #0 av: VixanG

Tror ni på att det finns andra varelser än människor här i världen, som ser ut som människor?

Jag har alltid känt mig utanför det mänskliga samhället, känt att jag inte är likadan. Jag har bland annat Aspergers, och de olika ångest problemen som kommer med det. Mitt psyke verkar fungera annorlunda än de flestas, och det är många grejer som jag tar för givet som människor inte verkar förstå eller gilla.

Jag har ständigt drömmar om att jag är ett djur, och att jag kan flyga. Jag känner mig inte hemma i den här världen. Hur vet man om man är människa egentligen?

Anmäl
2015-04-12 18:17 #1 av: Corgitok

följer trådem hehe

Anmäl
2015-04-12 18:22 #2 av: Tant Grön

Kanske du har levt på en annan planet i ett tidigare liv?

Anmäl
2015-04-12 18:39 #3 av: Geru

Om du har aspbergers så är det nog den främsta anledningen till att du inte känner att du fungerar som andra, och det är helt enkelt då för att du inte gör det.

Anmäl
2015-04-12 20:20 #4 av: tarantass

Vad Asperger i sin tur beror på vet vi ju inte. I synnerhet inte på ett eventuellt metafysiskt plan.

Dessutom torde vi ju alla befinna oss längs en glidande skala i fråga om autism, och man kan känna sig utanför av många skäl. En som är mindre autistisk kan känna sig mer utanför än en som är mer, och så vidare.

Anmäl
2015-04-12 21:09 #5 av: Huygens

#0 Just nu är du en människa, men du kan ha varit något annat en gång i tiden.


Anmäl
2015-04-12 21:09 #6 av: -Aida-

Beror på hur du menar med din fråga "Hur vet man om man är människa egentligen?"
Oavsett vad är du människa i kropp, du ser ut som en människa och beter dig som en människa, om du menar att de känns som om din själ eller ditt inre inte skulle vara mänsklig, då kan du varit något annat i ett förra liv som du börjar uppleva.
Sen kan man se de från ett psykologiskt perspektiv att trivs man inte som människa, man upplever att man inte passar in bland andra människor, då kan hjärnan hitta på fuffens.
Vilket perspektiv man än väljer att se de från finns det nog inga korrekta svar, de landar nog på vad man tror på själv.

Anmäl