Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Off Topic

Den rätte

2015-04-09 09:24 #0 av: Nirvana_Ophelia

Såghonom för några daga sen, på Espresso house i min stad.  Såg honom först av alla och stod bara och log.  Mamma frågade vad ler du åt?  Jag kunde inte sluta le och inte sluta stirra.  En sådan  stark känlsa har funnits inomotds sedan dess och jag har t.o.m gråtit.  Jag har aldrig känt såhär förr och bara tanken på att ha s*x med någon annan,  är omöjlig.   Jag skulle bara tänka på honom.  Det finns ingen annan.  Jag vet inte vad det här är, men det är oförklarligt.  Jag älskar honom, utan att ha pratat med människan. Men som Ji´m Morrison sa till Pamela courson, you´re the ONE. Hon hade man, men han tog henne med sig.  He´s the ONE. Och jag som hade gett upp kärleken...

Anmäl
2015-04-09 20:07 #1 av: swe81

Vad häftigt!
Vet du vem han är? Såg han på dig också? :))))

Anmäl
2015-04-09 20:07 #2 av: swe81

Anmäl
2015-04-10 12:58 #3 av: klas h

Om du har en så stark känsla som du säger bör du ta det på allvar. Antagligen har ni två haft en relation i ett eller sannolikt ett flertal inkarnationer innan denna. Lycka till :) 

Anmäl
2015-04-12 17:50 #4 av: Nirvana_Ophelia

Tack #3 jag är kär....ja, som du säger har vi haft flera relatio´ner i flera inkarnationer...herregud så läcker han är...rockfrisyr, bruna stora ögon, svart hår. Lite som Valentine i Backstrom.;)  Sååå snygg!! Be för mig att jag träffar honom igen! Nej, vet inte vem han är, bara att han sprang nerför trapporna på  Espresso House flera gånger oc h sneglade på mig...;) 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.