Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen Alternativmedicin, hälsa m.m.

Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Alternativmedicin, hälsa m.m.

Hur detoxar man själen?

2015-03-08 23:15 #0 av: DecemberSnow

Som frågar lyder hur detoxar man själen? Jag brukar detoxa kroppen för att få bort gamla slaggprodukter osv men hur detoxar man själen på allt negativt man har samlat på sig? Tex negativ energi eller dåliga minnen och ärr från förr och tidigare liv etc. En ordentlig vårstädning helt enkelt. 

 Skulle bli tacksam för svar. Kram Glad

Anmäl
2015-03-08 23:17 #1 av: Jane-Lyzell

Själen behöver inget detox - den är perfekt

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2015-03-09 00:19 #2 av: allhealing

#0,

du menar vad du känner av från tidigare liv som påverkar dig i det här livet på ett sätt du inte önskar?

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2015-03-09 16:07 #3 av: DecemberSnow

#2  Ja precis! Det är så jag menar, och händelser i det här livet som jag har svårt att släppa. Tex saker som har hänt i ens barndom som sätter spår i ens vuxna liv osv

Anmäl
2015-03-09 21:41 #4 av: allhealing

#3,

jag har skickat ett meddelande till dig.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2015-03-16 23:21 #5 av: The_pearl

Jag undrar också! Rensa blockeringar och saker som ligger och stör. Har gått på hypnoterapi en gång och tänkte gå igen.
men känns som att jag ändå har en del att jobba med själv!

Anmäl
2015-03-17 18:23 #6 av: allhealing

#5,

För mig handlar det alltid om att allting hänger samman, att allting är ett. Oavsett om det är ett föregående liv eller det nuvarande. Allting handlar om perspektiv. Från vilket perspektiv gör jag observationen kring det jag definierar som verklighet? Lever jag i uppfattningen att tid är det som separerar ett liv från ett annat, oavsett om det gäller liv bakåt i tiden eller levande liv i andra kroppar här och nu? För om detta är sant så är definitionen av det jag kallar verklighet begränsat av begreppet tid.

Enligt mitt sätt att uppfatta vad verklighet är definieras det av att allting är ett, det definieras av att ingen separation existerar. Det definieras av att det i en människokropp under en begränsad tidsperiod är möjligt att uppleva en biologisk existens där kemiska reaktioner ger mig möjligheten att uppleva såväl tankar, som minnen och känslor, såväl intellektuella som känslomässigt baserade sådana.

Det ger mig möjligheten att tillåta mitt väsen att delvis ta plats i ett temporärt transportfordon kallad kropp och där tillsammans med andra väsen i sina respektive kroppar uppleva såväl gemenskap som separation. Kroppen i sammanlänkning med alltet ger mig därför möjlighet att minnas den jag en gång var i en annan kropp och dra fördel av den kunskapen i detta livet. På samma sätt ger den mig möjlighet att minnas svårigheter och även fortsätta återuppleva dom ännu en gång i detta livet.

En själslig detox är därför en omkalibrering av vad jag väljer att återuppleva i det här livet. Det handlar om att inte längre välja det negativa som låser och hämmar mig i det här livet. Det är vad en själslig detox är för mig.

Kent Asp

kentasp.com

förändring är alltid en möjlighet

Anmäl
2015-03-17 19:12 #7 av: fredrikh

#0 Shadow work. 

https://www.youtube.com/watch?v=C6wDHBt7r5U

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.