Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länkar Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
OT Bildgalleri

Ett ansikte bakom mig.

2015-02-18 14:46 #0 av: [cbergqvist]

Hejsan! Jag tog en bild igår och när jag tittade närmare på den så ser jag något som ser precis ut som ett ansikte ovanför min axel till höger i bilden. Snälla kan någon kunnig hjälpa mig att se om det verkligen är ett ansikte jag fångat på bild? Jag känner min väldigt orolig och vilsen i livet just nu, kan det vara någon som finns hos mig just nu för att stötta mig?

Anmäl
2015-02-18 14:50 #1 av: Vaargen

Vart är du på bilden?

Bilden är mörk och suddig så där ser en bild ut som är mörk och suddig, det kan lätt se ut som det finns med saker som inte är där då.

Anmäl
2015-02-18 14:55 #2 av: [cbergqvist]

Jag hade precis parkerat och satt i bilen när jag tog bilden. "Ansiktet" skulle alltså ha varit i baksätet. Har ingenting i baksätet i min bil så det är svårt för mig att hitta någon förklaring till vad det kan vara. Om man klickar upp bilden så kan man nog se lite bättre.

Anmäl
2015-02-18 14:58 #3 av: Vaargen

Japp men man ser ut i mörkret och det är det du fotat en mörk bakgrund även om jag klickar upp bilden. Sen har du kanske fångat något ljus eller något liknande kanske något som syntes genom bakrutan

Anmäl
2015-02-18 15:58 #4 av: Magi-cat


Läs gärna om pareidoli http://overnaturligt.ifokus.se/discussions/54bcbbd28e0e74391500083b-pareidoli

Jag kan f.ö. inte se något ansikte...

"Freden måste komma först. Gör den inte det min vän, kommer inget efter den." (Tage D.) 

Anmäl
2015-02-18 16:12 #5 av: kattöga

#0 Paredoli säger jag.

Ljusar man upp bilden & fixar med  färger lite så kan man se det som kan tolkas som ett ansikte. 

Det kan va ljuset, samma som du har riktat mot dig, kanske från mobilen? som reflekteras i baksätet eller i bakrutan tex.

Tänk vad mycket spännande man kan lära sig, när man inser att man inte är så smart som man har trott!    /   Catta-Y

Meeow! 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.