Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Är han med oss?

2015-02-17 12:18 #0 av: [Älskamig]

Förra året gick min morfar bort från oss. Han var en man som stod mig väldigt nära, och var väldigt familjekär i allmänt. 
I julas köpte vi nya ljusslingor till granen. Mina föräldrar kopplade in dem i granen, och efter ett tag började de blinka. De brydde sig inte om det så mycket, men såklart var det ändå störande. Dagen efter så åkte pappa till jobbet och mamma var hemma. Hon tänder granen och efter ett tag börjar den blinka igen. Inte för ens mamma säger "Vi vet att du är här lille far", slutar de blinka.
För någon vecka sedan så satt min bror inne på sitt rum, berättade mamma. Plötsligt kommer han ut, chockad, och säger att han hört och sett när lampan släcks. Det var som om någon klickade på lampknappen och släckte den. Han blev inte rädd, mest chockad.

Jag bor ju inte här hos mina föräldrar, men jag är hos dem nu och blir lite rädd när jag får höra det här.. Jag vet inte hur jag ska reagera. Jag tycker det är jobbigt att känna mig bevakad. 

Anmäl
2015-02-17 13:26 #1 av: Pialinn

Tror inte någon bevakar dej. Dom vill bara att du ska veta att de bryr sej om dej och att de fortfarande vill visa det på något sätt.

Far ej fortare fram än din skyddsängel flyger!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.