Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Drömmar/Drömtolkningar

dröm som upprör

2015-01-27 11:49 #0 av: Mirrorglace

Kommer inte ihåg mycket av drömmen men ska försöka.
Jag är jätte stressad och ska åka iväg någonstans med familj känns det som, jag har packat allt inklusive mina älskade råttor och drar då iväg. Senare när jag väl kommit fram, och öppnar väskan inser jag att mina råttor ligger på botten och har klämt till döds båda två... var för stressad för att märka. Råttorna var paketerade i plast (skitskumt) jag mår slit dåligt en liten stund och slänger sen bara iväg dem Som ingenting.
den oroar mej för irl så hade jag aldrig blivit så stressad och gjort något sånt hemskt, o om jag hade o märkt det hade mitt hjärta seriöst typ stannat (har hänt förr över älskade djur x))
Behöver en vettig förklaring Tack! :(

Anmäl
2015-01-27 12:04 #1 av: Magi-cat

Det låter som en sådan där stressdröm man har ibland, stressar och far runt och allt rinner liksom ifrån en och man hinner inte, tappar saker osv.

I ditt fall dina älskade råttor som dog. Det betyder nu inte något illavarslande, utan drömmen behandlar någon stressfylld situation i ditt liv.

Att du slängde råttorna tror jag kan vara som att släppa det som är förgånget, att ta ett steg vidare i livet. Inte just att själva råttorna kan slängas, för det skulle du naturligtvis inte göra. 

Hoppas det känns bättre och jag förstår att du älskar dina råttor! 

Hjärta ""Se aldrig ned på någon om det inte är för att hjälpa henne upp." G. Schyman

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant och Oförklarade fenomen.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.