Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Drömmar/Drömtolkningar

Hjälp att tyda drömmar.

2015-01-11 11:20 #0 av: Oceanen

Jag drömmer väldigt ofta sexdrömmar. Jag känner ingen attraktion till personerna i verkligheten men i drömmarna känner jag stark attraktion och kärlek till dem här personerna jag har sexdrömmar om. Och kan fortsätta göra de några timmar efter jag har vaknat. Men sen försvinner det.
De kan vara personer jag känner, eller personer som jag har sett på TV. Bara jag har sett dem någon gång, så kommer dem med i mina drömmar och på något vis blir förälskade i dem i mina drömmar. Jag har ett förhållande och är förlovade och så vidare och är lyckliga tillsammans. Men undrar, de händer så ofta att de måste nästan betyda något.

Vad tror ni? =)

Anmäl
2015-01-11 14:30 #1 av: [AmandaBorg]

Jag har inget svar, men jag följer den här tråden då jag också har såna här typer av drömmar. Även jag är i ett lyckligt förhållande och undrar varför jag drömmer som jag gör.Glad

Amanda

Anmäl
2015-01-11 19:34 #2 av: Oceanen

Kul att jag inte är ensam om de!! Men de verkar som att inte många kan förstå vad de menas 😊

Anmäl
2015-01-11 20:10 #3 av: parsley

Det kan vara så att de här personerna symboliserar något positivt för dig. Du uppskattar deras egenskaper. Drömmer du att du har sex med en känd person som t ex är rolig, så bekräftar drömmen din humoristiska sida. 

Anmäl
2015-01-13 19:21 #5 av: Oceanen

Kan vara mkt möjligt! Men det känns inte riktigt rätt då jag i vissa fall bara träffat vissa i några sekunder =)

Anmäl
2015-01-13 19:21 #6 av: Oceanen

Kan vara mkt möjligt! Men det känns inte riktigt rätt då jag i vissa fall bara träffat vissa i några sekunder =)

Anmäl