Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Drömmar/Drömtolkningar

Hjälp med att tyda dröm.

2015-01-10 20:08 #0 av: [änglabarn]

En kväll innan jag skulle somna så bad jag om att få se/möta min andevägledare.

I drömmen så befann jag mig på ett varuhus, stort med många butiker (jag har drömt om samma varuhus förut). Det var väldigt prydligt och fint med många butiker samt människor.  Jag gick omkring bland butikerna och utanför en satt en ung man nedsjunken med benen uppdragna. Han såg inte upp, han endast satt där men ändå kändes det kändes som att han betraktade mig. Hans närvaro var stark och kärleksfull.

Det var en sådan levande dröm. Jag kommer ihåg den som om jag drömde den i natt. Jag kände så mycket bland annat närvaron.  Vart var jag någonstans? Vem var den unga mannen? Jag tror att jag har mött honom i en dröm förut, för många år sedan då det var en jobbig period i mitt liv. Den drömmen var då färgstark och känslosam- jag hade mina sinnen öppna.

Anmäl
2015-01-10 23:42 #1 av: NiklasTyreso

Du är eg den bäste att tolka din dröm.

Jag skulle misstänka att varuhuset är ditt liv, men det finns sådant du inte kan köpa. Kärleksfull närvaro av vänner och någon speciell är något helt annat. Sinnesro, soluppgångar och naturupplevelser lika så.
Varuhus är inte dumma men de har inte allt man behöver.

Anmäl
2015-01-11 05:10 #2 av: pirri17

Han kanske är din skyddsängel eller nåt! Han känner dig för att han är där med dig!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.