Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Drömmar/Drömtolkningar

Spöken i dröm

2015-01-10 18:29 #0 av: molam

DEt är en dröm som gjort att min sömn inte vart nå bra i tre dagar nu, jag har gjort en tolkning men vet inte om den är rätt

I drömmen Flyttar vi till nytt hus jag och min familj. Det Spökar i huset, och på nått sätt blir jag polare med spökena. Efter ett tag att jag blivit polare med spökena kallar dom på min hund och tar med sig henne, och var jag än gör så lyssnar inte hon på mig, hon är i vanliga fall världens lydigaste hund som inte ens går ut på promenad med min lillebror om inte jag säger att det är okej.

Vad jag har för så betyder spöken i en dröm "död"
Och om man byter skola/flyttar till hus/byter jobb eller liknande så betyder det "nått nytt kommer att hända"

Då till min tolkning, jag har tolkat det som att min hund kommer att och jag kan inte göra nått åt det alls. samt att när hon dött så kommer jag byta ut henne som en nedkissd trsa och köpa ny hund direkt.

Min hund är alltså mitt kött och blod no matter what.

Men kan min tolkning vara korrekt (hoppas inte) eller finns det nån som är mycket bättre än mig på drömtolkningar som har en annan idé?

Tacksam för svar.

~Sajtvärd på Disney ifokus och Leopardgecko ifokus~

*Medarbetare på Akvariefisk ifokus och Autism ifokus

Anmäl
2015-01-10 18:41 #1 av: Magi-cat

#0 Det var en tragisk tolkning av din dröm! Så skulle inte jag tolkat den...Drömmar är sällan förutsägelser om vad som kan hända, utan speglar mer vad som hänt under dagen före och vad som rör sig omkring oss just då. Inte sällan speglar de våra rädslor, som om hjärnan kör en scanning på just det vi fruktar.

Att flytta till ett nytt hus: Att du står i förändring, något nytt skapas inom dig eller omkring dig, kanske både och. Förändringar och nyheter skapar också rädslor vilket speglas i "spökena", det som följer med av det gamla.

Att hunden inte lyssnar på dig behöver inte alls handla om hunden och gör det troligen inte, utan är något du har med dig som du bildligt talat inte lyssnat på. 

Din dröm tolkar jag alltså inte alls som ett förebud och särskilt inte om något tråkigt.

Det var lite kortfattat, hoppas det gav dig något. ta det lugnt, släpp drömmen, krama vovven och lycka till! GladHund

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade Fenomen. 

Anmäl
2015-01-10 19:20 #2 av: molam

#1 Vovven KRamar jag om Dagligen, Min tolkning kan ha blivit sådär också pga av rädslor då hon inte är en ungdom längre och vi hade både hennes mamma och pappa och Mamman Dog när hon var 8 Pappan 12½ och hennes Kull bror (som vi också har) är Sjuk och han kommer att tas bort så fort vi får lite pengar till avlivningen (Han lider inte missta mig inte Men han har en Sjukdom i ryggen vilket gör att han måste ha medicin varje dag för att slippa ha ont.) samt att hundarna är 11 Blir 12 i februari (de gamla) så oron kan väl ligga där i också vilket gör min tolkning dyster

Men då hoppas jag att det inte är så ^^ tack

~Sajtvärd på Disney ifokus och Leopardgecko ifokus~

*Medarbetare på Akvariefisk ifokus och Autism ifokus

Anmäl
2015-01-10 19:27 #3 av: Magi-cat

#2 Då förstår jag.Hjärta
Hur länge vi får ha de kära djuren hos oss vet vi aldrig, och det är lika bra det, men just din dröm speglar mer din högst förståeliga rädsla än att något sådant behöver hända just nu.

Och inte byter du ut henne som en trasa, som du skrev i TS. De lever alltid kvar i våra minnen och hjärtan.

Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade Fenomen. 

Anmäl
2015-01-10 20:05 #4 av: molam

Okej vad bra tack så mycket att du Blåste bort min Tolkning! nu kanske jag får sova inatt med hunden ^^

~Sajtvärd på Disney ifokus och Leopardgecko ifokus~

*Medarbetare på Akvariefisk ifokus och Autism ifokus

Anmäl
2015-01-10 21:06 #5 av: Huygens

#0 Du blir vän med spöken, dom kan vara en din inre andlighet, som alltid kommer ta hand om din hund. Se även Drömtydning, Freud.


Anmäl
2015-01-10 21:22 #6 av: molam

Ska se om jag får tag på den boken tack så mycket ^^

~Sajtvärd på Disney ifokus och Leopardgecko ifokus~

*Medarbetare på Akvariefisk ifokus och Autism ifokus

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.