Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Djur andar?

2015-01-08 16:38 #0 av: Elfbruden

Tror ni att våra husdjur kan bli andar/spöken ?

Tacksam för svar?

Anmäl
2015-01-08 23:11 #1 av: Huygens

ja, det kan t o m gå att prata med dom om man har mycket tur. Verkar som om djur kan ha ett högre medvetande i det andliga tillståndet.


Anmäl
2015-01-09 00:28 #2 av: Bufflan

Såklart. Jag har sett en katt jag hade för flera år sedan besökt sin gamla matplats i köket och de två senaste katterna jag hade besökte mig tillsammans i en dröm.

Anmäl
2015-01-09 01:10 #3 av: noraa

ja dem kan det :) 

Anmäl
2015-01-09 03:33 #4 av: pirri17

Jag har en katt som är 6 år och heter Måns, han reagerade på en kattande, vi såg ibland en kattande som kom och gick och satt! T.o.m. en herrgård där man kunde höra en häst komma springande utanför huset där det var hemsökt nånstans i Sverige! Och en apa som blev inmurad i väggen på medeltiden som man kan höra! Och en hund som tassade runt i huset som var ägd av nån dam på 1800-talet och den hunden hörde man krafsade runt på golvet när den kom!

Anmäl
2015-01-09 17:04 #5 av: Ghosthunter

Självklart kan dom bli det. Djuren har också en själ och den, liksom människosjälen, lever i evighet. Har själv haft många möten med spökkatter bl.a.KattSpöke

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2015-01-09 18:24 #6 av: [Sacred Wolf]2

# 4 pirr17 du pratar mycket om dåtid i olika trådar,visst den finns men hur ärlig är du i dina egna ord måste jag ställa mig frågan ?

du känns inte helt seriös måste jag säga.

Anmäl
2015-01-10 04:53 #7 av: Draugaz

Svårt att säga, men jag är öppen för att möjligheten finns. Fick i en dröm besök av 2 gamla husdjur jag haft som barn,  En  fågel och ett marsvin. Drömmar kan ju bestå av allt mellan himmel och jord, men just den här var lite speciell på något vis, För jag fick en känsla som jag aldrig riktigt fått i en dröm tidigare. I drömmen flög Fågeln fram till mig och satte sig på mitt pekfinger, så som den brukade göra när den var i livet och skickade som en känsla av värme och kärlek till mig,  Marsvinet tuggade på en bit gurka som den älskade när den levde och även den skickade den här fina känslan. Den uppfattning jag fick var som att de ville hällsa på mig och ta ett sista farväl, De ville förmedla att de mådde  väldigt bra där de befann sig nu och ville skicka sin kärlek och uppskattning till mig en sista gång. En vacker dröm och en härlig känsla. Är en riktig djurvän och skattar djurs kärlek väldigt högt. Kan ju bara ha varit en dröm såklart, men vem vet, kanske lever djur vidare på något sätt de med efter döden :)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.