Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Upplevelser

Slump?? tyckte det var lite märkligt!!

2015-01-02 16:17 #0 av: ShegoFan12

Jag brukar aldrig ha rätt när jag gissar var saker kan ligga någonstans, och jag brukar aldrig ha rätt på första gissningen men idag hände något märkligt. Mamma frågade vart bilnycklarna kunde ligga någonstans och Pappa trodde dom kunde vara kvar i bilen men när han kollade i bilen så fanns dom inte där.  Dom låg heller inte på diskbänken eller på mikron där dom ligger rätt ofta. Men jag sa från ingenstans att dom ligger i jackfickan och pappa kollade i sin jackficka och jag hade rätt, nycklarna låg där. Mamma förstod inte hur dom kunde ha hamnat i pappas jackficka då det var mamma som hade bilen sist.  men hon kan ju ha lagt dit dom omedvetet och glömt var dom låg. Men hur jag "visste" att dom låg i jackfickan utan att jag såg att någon av mina föräldrar la dom dit tyckte jag var lite märkligt. Jag vet att det är väldigt sällan bilnycklarna ligger kvar i jackfickan utan dom ligger på dom platserna som jag har nämnt. 

Vad kan detta bero på?? hur kan jag ha vetat vart dom låg? och jag sa ju det från tomma luften. Det var som en blixt från klar himmel och i nästa sekund så visste jag var dom låg. 

har någon av er upplevt liknande saker?? tror det inte är slump för det är ganska svårt..  Vad tycker ni?? 

Anmäl
2015-01-02 16:32 #1 av: Magi-cat

Ibland "bara vet" man....Glad

"Livet är en gåva, tiden är till låns." P. Strang

Anmäl
2015-01-02 16:53 #2 av: KitoBonito

Jag tror även att man kan se saker som man inte reflekterar över och glömmer strax därefter. Som att sitta i andra tankar och höra att någon pratar, men ändå inte reagera på att någon pratat; om ni förstår?? Att du kanske skymtat i ögonvrån att någon av dina föräldrar lagt ner nycklarna, men som du inte registrerat och sparat i minnet. Annars kanske du gått i sömnen och lagt dit dem själv? ;D

Nej, eller så är det något övernaturligt, det är jag ingen motståndare för direkt. :) 

Anmäl
2015-01-02 17:10 #3 av: ShegoFan12

Ok.. men jag såg inte det i ögonvrån

Anmäl
2015-01-03 18:19 #4 av: skullcandy

Intuition? :) 

Anmäl
2015-01-03 18:32 #5 av: ShegoFan12

Ok.. men har ingen aning vad det är!!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.