Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Om jag skulle bli spöke...

2014-12-31 23:00 #0 av: hund_katt

Om jag skulle bli ett spöke när jag dör, skulle jag kunna typ resa runt och så då? Eller är man liksom 'fast' i huset/där man dog, och inte kan komma därifrån?

Bara nyfiken

Anmäl
2014-12-31 23:15 #1 av: Cahira

Du skulle kunna övervaka dina nära och kära vart de än är. 

Sajtvärd för Vallhundar, Pälsvård & Klickerträning
Medarbetare hos Hundar & Lantdjur. 

Anmäl
2015-01-01 01:19 #2 av: hund_katt

Så jag kan inte lämna dom för att typ åka och titta på Eiffeltornet?

Anmäl
2015-01-01 01:37 #3 av: Cahira

Ingen aning. 

Sajtvärd för Vallhundar, Pälsvård & Klickerträning
Medarbetare hos Hundar & Lantdjur. 

Anmäl
2015-01-01 04:49 #4 av: pirri17

Jag tror inte du kan resa jorden runt själv då, men följa med dina nära och kära om dom skulle ut och resa vart de än är! Har aldrig hört talas om något spöke som kan göra det! Du kan istället lära dig att lämna kroppen och göra en astralresa och besöka dina vänner och nära och kära och besöka själv i Eiffeltornet!

Anmäl
2015-01-01 10:42 #5 av: hund_katt

#4 astralresa? Vad är det? Asså lämna kroppen, när jag är levande? Eller vad är det?

Anmäl
2015-01-01 13:29 #6 av: Choklad

En intressant fråga Glad

Man kan göra vad man känner för tror jag.

Min erfarenhet är att man om man vill, kommer man till ljuset, och sedan kan man , om man vill, återvända till de nära och kära som man älskar och finnas där för dem, om man så önskar.  Men man kan också vara på de ställen som man vill vara på, man är fri på ett sätt som vi inte förstår här och nu. Men det är vad jag tror Glad

U R us

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.