Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Medium

Medium

2014-12-30 17:48 #0 av: [Vikning a ängel]

Hej Hej!

Jag har funderat lite på att gå till ett medium och tänkte att jag ska spara lite för att kunna gå till något riktigt bra medium, och tankar på bland annat Birkan Tore och Esmeralda har kommit upp. Känner någon till dessa medium och vad har ni hört angåënde dom? Är de seriösa eller är det bara trams? Eller känner ni till något annat duktigt medium som ni vill rekommendera? Vad har ni för erfaranheter av dom är de duktiga? Jag bor i Stockholm, men har inga problem med att ta mig runt lite i sverige. Jag är även intresserad av att finna någon som håller på med numerologi och kenesiska astrologi om ni kanske har några förslag på det med?

Gott Nytt år på er alla :)

Anmäl
2014-12-30 17:59 #1 av: Evelina!

Kan varmt rekommendera http://www.amadeusdivine.com/

/Evelina, sajtvärd på löpning, medarbetare på inredning och kaninhoppning

Anmäl
2014-12-30 22:23 #2 av: ejh97

http://www.vialactea.se/

Känner henne privat, hjälpt mig med många frågor här i livet, innan och efter. Hon är dock under utbildning till medium.

Anmäl
2014-12-30 23:12 #3 av: Aine

Bra medium behöver inte vara dyra medium eller de som syns i tv. Ett medium under utbildning kan vara bra och kanske just det mediet man behöver här och nu.

Anmäl
2015-01-01 22:04 #4 av: bearmeanswolf

Duktiga medium är ofta inte de man ser på Tv och i reportage, men en del medium som är kända i media tar ofta saftigt betalt för att de är kända. Normalpris lägger väl på runt 600 kr per timme, tänker jag. Men, det är som vilken hantverkare som helst - om någon tar 600 kr per timme, då förväntar man sig en specialist som verkligen är duktig på sitt område. Ha förväntningar. Kom förberedd med tydliga frågor. det är skillnad mellan psychic reading och mediumship (den första läser mediet av DIN energi och i den andra får mediet kontakt med en avliden person som t.ex. vill förmedla något till dig). Vad vill du ha? Psychic reading eller mediumkontakt, eller både och? Vill du ha kontakt med t.ex. en specifik vän som dött, då ska du få kontakt med den vännen genom mediet. Det finns INGA ursäkter för att mediet inte kan uppnå kontakt med någon so gått över till andra sidan. Om mediet inte kan få kontakt, så är det kvaliteten på mediet som är dåligt, och du ska ha pengarna tillbaka direkt! Mediet ska vara precist och inte komma med generella påståenden. Som kund, så ska du vara helt nöjd annars ska du inte betala en krona. Lycka till med att finna ditt medium! 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.