Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Oförklarade Fenomen

Min ögon byter färg!

2014-12-29 02:56 #0 av: [Majiha]

Hej, alltså jag har länge funderat på varför och hur mina ögon byter färg. Dom byter mellan blå, gröna, gråa och gröna med en brun stjärna runt pupillen. Jag märkte det för ca ett halvår sedan. Men jag vet att då jag hackar lök så blir min ögon klarblåa alltså sådär ögon som ser väldigt fake ut. Ingen skulle ha trott mig och inte hela min hk grupp såg det.

Anmäl
2014-12-29 03:23 #1 av: FjantYoda

Det är väldigt vanligt, mina byter oxå beroende på ljus, smink, kläder, humör 

Anmäl
2014-12-29 07:14 #2 av: Löipe

Mina också, min dotter brukar roa sig med att se vad de har för färger. Glad

De skiftar mellan gröna, bruna, lite blåaktiga, ibland är de både gröna och bruna samtidigt, andra gånger kan de vara bruna i mitten vid pupillen, gröna runtom och blå ytterst. Jag tror det beror på formen jag har och färgerna på mina kläder. Den första utomstående att notera detta var en kille på gymnasiet, han frågade mig om jag visste om att de byter färg. Som barn var de helt gröna men blev flerfärgade under tonåren. Eller som det står i passet: melerade.

Välkommen till den intressanta ögonklubben som kan sätta folk i huvudbry. Skämtar

Anmäl
2014-12-29 12:07 #3 av: pirri17

Jag har också melerade grå blå grönt och det bruna runt pupillen så att min kollega undrade om jag hade blå ögon eller gröna och nu är dom grå. Det bruna sitter runt pupillen!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.