Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Övrigt

låt oss hedra efter tsunamin

2014-12-26 10:51 #0 av: fridis0425

Idag är det 10 år sedan den hemska tsunamin spolades över Thailand...

Låt oss hedra alla män, kvinnor och barn som försvunnit eller mist livet på annandag jul för 10 år sedan.

tänk dig att människorna ville ha en rolig och en bra semester där de kan njuta, och så händer det här!

Människorna såg en vit strimma vid horisonten som allt kom närmare och närmare. Vågen var på olika ställen och var mellan 10-25 m hög. Kan ni tänka er, människorna hade inte en chans...

stackars föräldrarna som mist sina barn eller barnen som mist sina föräldrar...

Det är så hemskt, en av de värsta naturkatastroferna...

Anmäl
2014-12-27 10:37 #1 av: pirri17

Jag såg på tv nån gång i år att det spökar lite på stranden efter Tsunamin och en taxichaufför vågar inte åka ner till stranden för man kan fortfarande höra andarna ropa efter hjälp! Så en präst behövs som kan ge dem ett kristet välsignelse på stranden tycker jag och ett medium som kan lyssna på vad dem vill berätta om upplevelser från Tsunamin så att dem får frid!

Anmäl
2014-12-27 11:18 #2 av: Aleya

#2 får jag undra varför det måste vara kristet? Sen vet jag att folk som jobbat med som omkomna var med i buddistiska ceremonier innan dom ens fick jobba med kropparna, containrarna där kropparna var blev välsignade är dessa munkar. Så nog lär det vara redan välsignat.

Och sen får man nog åka dit och kolla själv om det spökar eller ej.

Jag skickade en tyst minut för offren

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2014-12-27 12:25 #3 av: Huygens

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga.

Jag tycker att det är mycket illa att dom sk tsunamibanden är på väg att förstöras av både svenska regeringen och svenska oppositionen. Här är en artikel om att införa 70 års sekretess på tsunamibanden.

Jag är rädd för att Sveriges ledande politiker döljer några mycket allvarliga brott och det borde vara viktigare att få klarhet i vad det är som mörkas från regeringssidan.

Normalt sett ger man endast 70 års hemligstämpel till hysteriskt viktiga försvarsuppgifter. Båda regeringarna från bägge blocken vill mörka tsunamibanden.

En ceremoni för att "hedra dom omkomna", precis som dom vore amerikanska krigshjältar, ter sej i sammanhanget malplacerat om det är så att vi fortsätter acceptera att det döljs missförhållanden och allvarliga fel genom att låta information försvinna.

Jag är rädd för att en mycket mörk och smutsig hemlighet finns dokumenterad på dessa tsunamiband. Dessutom verkar 31 av banden ha "försvunnit".


Anmäl
2014-12-27 23:09 #4 av: pirri17

Om det ska vara kristet eller inte spelar ingen roll! Bara man ger välsignelse på själva stranden också! En taxichaufför vågar inte ner till stranden där han kan höra röster som fortfarande ropar på hjälp. Där vågorna tog dom från deras boplatser och sen ner i havet på stranden! Dom ropar fortfarande på hjälp ännu idag! Ge dom frid!

Anmäl
2014-12-27 23:15 #5 av: Aleya

#4 som jag sa så är det nog redan välsignat. Det lär munkarna redan ha fixat i Thailand.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2014-12-27 23:17 #6 av: pirri17

Kommer inte ihåg när på året när jag såg det på tv om taxichauffören men de andra kanske har redan efter programmet hjälpt till med kropparna. Och det var så många barn som vuxna så det är svårt att få tillbaka precis alla kroppar!

Anmäl
2014-12-27 23:24 #7 av: pirri17

Jag hoppas det att de är lugna nu efter välsignelse! Men det var sorgligt för jag kände två andra på mitt jobb som var släkt med honom i Tsunamin. Han var sonen och brodern!

Anmäl
2014-12-28 09:57 #8 av: SannaNolte

Jag själv låg på stranden när vågen kom , men lyckades springa upp på ett berg så vattnet inte nådde upp. Hela min familj klarade sig också, men min pappa var borta ett tag innan vi hittade varann. Jag var 12 år då och har inte fattat vad som hänt förens nu. Alla döda människor som låg lite här o där, krossade bilar, hus var borta, människor som skrek och grät... mycket att ta in... men tack för att jag och min familj klarade oss , tack ! <3

Medis på Socialt stöd iFokus . Sol

Anmäl
2014-12-30 09:08 #9 av: fridis0425

#8 herregud vilken tur ni hade!<3 tur att det fanns ett berg i närheten då! var ni på minnescermonin i khao lak?!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.