Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

Alternativmedicin, hälsa m.m. Andar/Spöken Andlighet Barn i Andevärlden Barn/Ungdomar Bok- och filmtips Dagens Ros / Dagens Kram Dikter, visdomsord Drömmar/Drömtolkningar Foton Frågor ang. sajten, funktioner m.m. Healing iFokus-information Info från admin Kurser Länktips Medialitet Meditation Medium Musik Mytologi/Naturväsen Mässor, storseans, arrangemang, träffar Ny medlem/presentationer OT Bildgalleri OT från tråd Off Topic Oförklarade Fenomen Redskap: tarot, pendel, kristaller m.m. Reinkarnation/Tidigare liv Seans - upplevelser & frågor Sorg Tips & Råd TV/Tidningar/Radio m.m. Tävlingar och lekar på sajten och iFokus Undersökningar UFO Upplevelser Videoklipp Övningar Övrigt
Andar/Spöken

Seriöst medium i Umeå trakten

2014-12-20 18:43 #0 av: Nirvana_Ophelia

Vill veta ifall det finns något seriöst medium i Umeå trakten?  Är det någon som vet ngn som inte är fake? Och som tar sina kunder på största allvar?

Anmäl
2014-12-20 22:21 #2 av: [kajmal"]

jag bor i dorotea  kan tala med andar, men aldrig utgett mej för att vara ett medium..

Anmäl
2014-12-22 21:14 #30 av: Amandla

TS, har du kollat med de spiritistiska föreningarna som finns någorlunda i närheten? Kolla också om det finns några affärer som säljer kristaller mm, de kan känna till vilka medium som finns. Om det finns någon som håller på med healing kanske den också vet något. Bäst är att få rekommendationer. 

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2014-12-23 11:59 #31 av: J-Artur-K

Jag känner bara till i Örnsköldsvik vad jag kan komma på nu i norrland. Om du vil träffa en som är väldigt bra kolla in Jeff Jones hemsida han ska vara i Örnsköldsvik i februari men vet inte om han kommer ha privata sittningar men han fick European Award 2011 som bästa medium. Varit lärare på Arthur Findlay college i England men har egna utbildningar nu. Men jag tror inte han kommer ha privata sittningar här i Örnsköldsvik i Februari men vet han ska vara här o göra något för han berätta det när jag träffa  han i början på december (var på kurs hos han)  

Här är hans hemsida men tror inte han kommer ha privata sittningar men tar upp det för kan ju ha fel o han är riktigt bra GladMen kanske inte står om Örnsköldsvik i februari där /än Gladhttp://www.jeffjones.se/

Ny dag nya möjligheter
Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.